![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hi all es lietoju McAfee anti vīrusu programmatūras un es vēlējos, lai saņemtu savu viedokli par šo programmatūru.
Man ir bijis tas jāizmanto, bet tagad, bet es neesmu pārliecināts par to, tas ir vai nu darot to darbs ļoti labi, kā nekad, šķiet, uzņemt nekādu vīrusu vai tas nav aizsargā manu datoru problēmu, jo tas nav picking kaut augšu. Vai kāds izmanto šo specifisko anti virus software? Ko jūs domājat par to? |
|
|
|||
|
|||
|
Jūs vienmēr varat pateikt, ja jūs vienkārši donwload daži Freeware Antivīrusi un skenēt datoru. Ja tās atrast kaut ko tādu, McAfee neatklāja, tas droši vien nedara tas ir darbs.
Kādu McAfee versija jums ir un cik daudz jūs par to maksājam? Personīgi, es domāju, ka labāk ir tikai lejupielādēt bezmaksas pretvīrusu programmatūru un lietot to. Ja jūs zināt, kādi varētu lejuplādēt un palaist, dators tiks saglabāti pilnīgi droši visu laiku. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Teica, ka pirms un sliktu teikt, tas atkal, es neesmu ventilatoru, tas kavē mašīnu uz leju, lai daudz manu patika, un ka tikai ir pietiekami man to neizmantot.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
McAfee, piemēram, Norton un, Dievs svētī to AOL ir kā efeja uz sienas iekšpusē datoru.