![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć wszystkim mam za pomocą oprogramowania McAfee anty wirus i chciałem się swoimi opiniami na temat tego programu. I zostały z wykorzystaniem jej przez chwilę, ale teraz nie jestem pewny co to, to albo robi to zadanie bardzo dobrze, gdyż nie wydaje się podnieść jakiegokolwiek wirusa lub ochrona nie jest problem, ponieważ mój komputer nie picking up anything. Czy jeden używany ten anty wirus oprogramowanie? Co myślisz o tym? |
|
| |||
| |||
| Zawsze można powiedzieć, jeśli tylko niektóre donwload freeware antiviruses i skanować komputer. Jeżeli wykryją, że Mcafee nic nie wykrył, to prawdopodobnie nie robi to praca. Która wersja McAfee masz i ile to kosztowało go? Osobiście uważam, że lepiej wystarczy pobrać bezpłatne oprogramowanie antywirusowe i używać. Jeśli wiesz, które z nich pobrać i uruchomić komputer będą utrzymywane całkowicie bezpieczne przez cały czas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Powiedział, że przed i złego say it again, I'm not a fan, to spowalnia maszyn do dużo dla mojego gustu i że sam jest dla mnie na tyle, aby nie używać.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| McAfee, takich jak Norton, a Bóg to jest jak AOL Ivy na ścianie wewnątrz komputera.