![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým som pomocou McAfee Anti virus software a chcel som si názory na tento softvér. Bol som pomocou to nejaký čas, ale teraz nie som istý, je to buď robí svoju prácu veľmi dobre, pretože nikdy sa zdá vyzvednout vírusov alebo nie je chrániť počítač problém, pretože to nie je nič trhanie hore. Má niektorý používa tento osobitný proti vírusu softvér? Čo si myslíte o tom? |
|
| |||
| |||
| Môžete si vždy zistiť, či ste práve Donwload niektorých freeware antiviry a prehľadávanie vášho počítača. Ak zistí, že nič McAfee neodhalilo, je to zrejme nedělal svoju prácu. Aká verzia McAfee máte a koľko ste za to platiť? Osobne si myslím, že je to lepšie len stiahnuť zadarmo a používať antivírusový softvér, ktorý. Ak viete, ktorý z nich stiahnuť a spustiť, počítač bude uložená v bezpečí za všetkých okolností. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uviedol, že pred a zlého říkám znovu, já nejsem fanda, to spomaľuje strojov až moc pre moju záľubu, a že sám je dost pre mňa nemalo používať.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| McAfee, ako Norton, a Boh ti žehnaj, že AOL je ako Ivy na stenu vo vnútri vášho PC.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Aký je najlepší Anti Virus softvér na ochranu proti trójske kone? | im407 | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 8. júl 2009 15:03 |
| Čo mieste Anti Virus Software | CrazyDaizy | Virus, spyware a bezpečnosť | 61 | 3. november 2008 10:59 |
| Anti virus softvér problémy pomoci | howie15377 | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 18. September 2008 08:26 |
| Anti V softvér | mrdaveyk | Virus, spyware a bezpečnosť | 5 | 17. október 2007 15:22 |
| Nedá stiahnuť McAfee Virus Scan alebo Firewall z MSN ... | Milk | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 18. marca 2007 23:30 |
| Thread Tools | |
| |