![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима ја сам помоћу МцАфее Анти-вирус софтвер и ЈА оскудица за добити ваше мишљење о овом софтверу. Имам био користећи га за неко време сада, али Ја сам не сигуран о томе, то је било то је посао јако добро, јер никад не изгледа као да покупи вирус или било коју није штите мој рачунар проблем јер није ништа брање горе. Има ко користи тај проту-вирус софтвер? Шта мислите о томе? |
|
| |||
| |||
| Увек можете рећи ако сте управо донулоад неки фрееуаре антивирусес и скенирање вашег рачунара. Ако их пронађете ништа што није МцАфее показати, то је вероватно не радиш то посао. Коју верзију МцАфее имате и колико сте платили за то? Лично, мислим да је боље да се само бесплатно доунлоад антивирусног софтвера и коришћење. Ако знате оне које се преузети и покренути, рачунар ће бити савршено сигурно у свако доба. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Казао је пре и болесна кажем опет, ја нисам навијач, он успорава уредјаји доле до много за моје свиђање и да сама је довољно за мене да не користе га.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| МцАфее, као и Нортон, наздравље то је попут АОЛ Ивы на зиду унутар вашег рачунара.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Који је најбољи проту-вирус софтвер за заштиту од Тројанс? | им407 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 8. јула 2009 15:03 |
| Шта је тачка Анти Вирус Софтуаре | ЦразыДаизы | Вирус, Спыуаре и безбедност | 61 | 3 новембар 2008 10:59 |
| Анти-вирус софтвер проблеме помоћ | хоуие15377 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 3 | 18. сеп 2008 08:26 |
| Анти В софтвера | мрдавеык | Вирус, Спыуаре и безбедност | 5 | 17 октобар 2007 15:22 |
| Не може се преузети МцАфее Вирус Сцан или из титног зида МСН ... | Милка | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 18 март 2007 23:30 |
| Тхреад Тоолс | |
| |