![]() |
|
| |||
| |||
| Merhabalar Ben McAfee anti virüs yazılımı kullanıyorum ve bu yazılım ile ilgili görüşlerini almak istedim. Bir süre şimdi kullanıyorum ama emin değilim bu konuda, bu ya olarak bu işi çok iyi gidiyor gibi görünüyor asla herhangi bir virüs almak veya çünkü bir şey almaya değil benim bilgisayarda sorun korumak değildir. Herhangi biri bu anti virüs yazılımını kullanmıştır etti mi? Bu konuda ne düşünüyorsunuz? |
|
| |||
| |||
| Eğer bazı ücretsiz antiviruses donwload ve bilgisayarınızı tarama her zaman söyleyebilirsiniz. Eğer bir şey McAfee'nin tespit edilmemiştir bulmak, bu işi yaparken büyük olasılıkla değil. McAfee hangi sürümünü ve ne kadar yaptın sen onu ödemek? Şahsen ben sadece indirmek ücretsiz antivirüs yazılımı kullanın ve daha iyi olduğu. Eğer hangi indirmek ve çalıştırmak biliyor, bilgisayar mükemmel her zaman güvenli tutulacak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Önce ve Said hasta tekrar, bir hayranı değilim demek, bir yere kadar benim için zevk makineleri yavaşlatır ve beni kullanmak için tek başına yeterli değildir.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| McAfee, Norton gibi, Tanrı onu korusun AOL Ivy gibi PC içinde bir duvar üzerinde.