![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім я використовую McAfee Anti Virus Software і я хотів би отримати Ваша думка з цього програмного забезпечення. Я використав його на деякий час, але зараз я не знаю про це, він або робить його роботу дуже добре, як здається, ніколи не підняти будь-який вірус, чи він не захищає мій комп'ютер проблема, тому що це нічого не до вибору. Лі хто використав цю конкретну антивірусне програмне забезпечення? Що ви про це думаєте? |
|
| |||
| |||
| Ви завжди можете сказати, якщо ви просто Donwload Деякі безкоштовні антивіруси і просканувати ваш комп'ютер. Якщо вони вважають, що Mcafee нічого не виявила, ймовірно, це не робить його роботу. Яка версія McAfee у вас є і скільки ви заплатили за це? Особисто я думаю, краще просто завантажити вільне антивірусне програмне забезпечення та будуть використані. Якщо ви знаєте, що можна завантажити і запустити, комп'ютер буде мати зовсім безпечно в будь-який час. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каже, що до і жорстокого повторю ще раз, я не фанат, він уповільнює машину до багато чого для моєї душі, і що тільки досить для мене не використовувати його.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| McAfee, як Нортон і, Бог благословить його AOL є як плющ на стіні всередині вашого ПК.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Який найкращий антивірусне програмне забезпечення з захисту від троянів? | im407 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 8 липня 2009 15:03 |
| Whats точки антивірусне програмне забезпечення | CrazyDaizy | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 61 | 3 листопада 2008 10:59 |
| Anti Virus Software проблеми допоможе | howie15377 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 18 вересня 2008 08:26 |
| У боротьбі програмного забезпечення | mrdaveyk | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 5 | 17 жовтня 2007 15:22 |
| Не вдається завантажити McAfee Virus Scan або брандмауера з MSN ... | Мілка | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 18 березня 2007 23:30 |
| Різьба Інструменти | |
| |