![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Slyšel jsem, že dnes, že s novým Vista přichází nový Windows Media Player, má některý měl možnost zažít tuto ještě? Slyšel jsem, že má mnohem lepší rozhraní & je tak mnohem lépe využít. Pokud jste použili ji, prosím podělte se o své zkušenosti zde. |
|
| |||
| |||
| I dont mít Vista, ale stáhli Media Player 11 Microsoft Update. Ano, to je lepší než předchozí altogehter. Líbí se mi, jak hudební knihovnu se zobrazí a obecného vzhledu si myslí, že je mnohem modernější a lákavá. Overaul se mi líbí. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows Media Player | cheesepuff | Multimedia & Kodeky | 3 | 1. srpna 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 zvyklý hrát mediálních souborů | jasah | Multimedia & Kodeky | 2 | 4. června 2009 09:06 |
| Media Player toolbar | Razer | Operační systémy Windows | 4 | 6. leden 2009 10:18 |
| Nejlepší Media Player | Hybr! D | Multimedia & Kodeky | 23 | 24. ledna 2008 15:17 |
| Media Player? | Počítačové Spec | Obecné Software Chat | 3 | 15. Září 2006 06:26 |
| Thread Nástroje | |
| |