![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš girdėjau anksčiau šiandien, kad su nauja vista ateina nauja Windows Media Player, bet yra dar viena galimybė patirti tai dar? Aš girdėjau, kad jis daug geriau sąsaja ir taip daug geriau naudoti. Jei naudojote ji prašome pasidalinti savo patirtimi čia. |
|
| |||
| |||
| I dont turėti Vista, bet aš parsisiųsti Media Player 11 "Microsoft" naujinimą. Taip, jis geresnis altogehter nei ankstesnės. Man patinka tai, kaip muzikos biblioteką bus rodoma ir bendra išvaizda nuomone yra labiau modernus ir patrauklus. Overaul I like it. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows Media Player " | cheesepuff | Multimedia & Codecs | 3 | 1 rugpjūtis 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 įpratęs žaisti multimedijos failų | jasah | Multimedia & Codecs | 2 | 4 birželis 2009 09:06 |
| Media Player "įrankių juosta | Razer | Windows "operacinės sistemos | 4 | 6 sausis 2009 10:18 |
| Geriausi Media | Hybr! D | Multimedia & Codecs | 23 | 24 sausis 2008 15:17 |
| Media Player? | Kompiuterių Spec | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 15 rugsėjis 2006 06:26 |
| Temos įrankiai | |
| |