![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου μου laptop κρατά συντρίβεται όταν ποτέ να πάω σε ορισμένες τοποθεσίες Μπορείτε σωλήνα ~ ~ Watching κάθε βίντεο ~ ~ Yahoo Παιχνίδια Παίζουμε Σκάκι Το τελευταίο λεπτό να δω είναι ένα σφάλμα που λέει ότι η Microsoft C + + τρέχει σφάλματος χρόνου πρόγραμμα Linksys ασύρματο προσαρμογέα gcc.exe. IDK αν το ζήτημα σχετίζεται με το υλικό ή το λογισμικό κάθε σημείο που μπορεί να μου το σωστό τρόπο με τον οποίο η βοήθεια είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι λειτουργικό σύστημα είναι αυτό;
Ποια έκδοση του browser που χρησιμοποιείτε; Ποιο μοντέλο προσαρμογέα ασύρματου δικτύου είναι εγκατεστημένο; Ποια διαμένουν με τη ζήτηση του ιού Checker είναι εγκατεστημένο; Μήπως αυτό δίνει ένα καθαρό σάρωση; Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| XP Home SP3 AVG ελεύθερη σάρωσης είναι καθαρό από όσο γνωρίζω την ασύρματη κάρτα είναι μια Linksys wpc54g έκδοση 3 δηλαδή 7 |
|
| |||
| |||
| Re-εγκαταστήσετε. Ακούγεται σαν κάτι με τον οδηγό έχει πάει λίγο λάθος. Ενημερώστε μας για το πώς θα αποκτήσετε. |
|
| |||
| |||
| Έχω επανεγκατασταθούν δύο φορές σκέφτομαι ίσως Χρειάζομαι μια ενημέρωση για το Microsoft C + + |
|
| |||
| |||
| ότι θα ήταν μια καλή ιδέα |
|
| |||
| |||
| Ναι, είτε ότι, ή να δοκιμάσετε την ενημέρωση σας σε Flash έκδοση. Είμαι πολύ σίγουρος ότι είναι βίντεο Youtube φλας, και το Yahoo σκάκι είναι ένα flash παιχνίδι.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Προσπαθήστε να ενημερώσετε. NET Framework. Get. NET Framework 3.5 και σε περίπτωση που προσπαθήσετε να doesent εργασίες. NET Framework 2.0, μετά την αναπροσαρμογή σε 3,5 ξανά! (Είχα παρόμοια σφάλματα και ότι είχε εργαστεί για μένα) Απλά google im βέβαιος ότι θα το βρείτε σε καμιά περίπτωση δεν έχει! :) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Internet Explorer 8 - Microsoft Visual C + + Debug Library Σφάλμα | seekrofun | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 27 Μαΐου 2009 09:44 |
| Ασύρματη σύνδεση WLAN κάρτα | shig | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 4 | 26 Ιαν 2009 04:15 |
| Ασύρματη Κάρτα | Brennen89 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 28 Ιαν 2008 10:52 |
| Είμαι stumped ... Το ίδιο και η Microsoft. Κάρτα γραφικών θέμα. | Dmeyer07 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 3η Νοε 2007 22:29 |
| Ασύρματη κάρτα | antbann | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 1η Νοεμβρίου 2007 15:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |