![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav moj laptop uspomena pad sustava našto ikada ja odlazim na određene web lokacije ~ ~ You tube Gledanje bilo koji video ~ ~ Yahoo Igre Igranje Chess Posljednji tanke vidim je na pogrešku koja kaže Microsoft C + + program pokrenite vrijeme greška linksys bežični adapter gcc.exe. IDK Ako je problem u svezi hardver ili softver koji može bilo koju točku mi pravi način za pomoć je mnogo poštovati! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koji operativni sustav je ovo na?
| |||
| |||
| XP Home SP3 AVG slobodan scan je čist koliko ja znam bežična kartica linksys je wpc54g verzija 3 IE 7 |
|
| |||
| |||
| Ponovno ga instalirali. Zvuči kao nešto s vozačem je prešao malo krivo. Javite nam kako vam se on. |
|
| |||
| |||
| Ja sam ga dvaput reinstalled mislim možda mi je potrebno ažuriranje za Microsoft C + + |
|
| |||
| |||
| koja bi mogla biti dobra ideja |
|
| |||
| |||
| Da, bilo da je, ili pokušajte ažuriranju Flash verziji. Im 'ljepušan siguran Youtube videa su flash i Yahoo šah je flash igre.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Pokušajte ažurirati. NET Framework. Dobiti. NET Framework 3,5, a ako to probati uzimajući doesent rada. NET Framework 2.0, a zatim na 3,5 ažirirajući opet! (Ja sam imao slične greške i da je radila za mene) Dovoljno je da im google sigurni da će ga pronaći u tren oka! :) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Internet Explorer 8 - Microsoft Visual C + + Debug Biblioteka Greška | seekrofun | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 27. svibanj 2009 09:44 |
| Bežična WLAN kartica | shig | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 26 siječanj 2009 04:15 |
| Wireless Card | Brennen89 | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 28 siječanj 2008 10:52 |
| I'm stumped ... Tako je Microsoft. Grafička kartica problem. | Dmeyer07 | Graphics Cards & Monitors | 5 | 3. studeni 2007 22:29 |
| Bežična kartica | antbann | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 1. studeni 2007 15:31 |
| Thread Tools | |
| |