![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello my laptop tartja összeomlik, ha valaha is elmegyek, hogy egyes oldalak ~ ~ Watching You tube minden videó ~ Yahoo ~ Playing Games Chess Az utolsó vékony látom a hibát, hogy azt mondja, a Microsoft C + + run time error program Linksys vezeték nélküli adapter gcc.exe. IDK Ha a probléma hardverrel kapcsolatos, vagy a szoftver aki tud nekem segíteni a helyes út sokkal appreciated! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Milyen operációs rendszer ezt?
| |||
| |||
| XP Home SP3 AVG free scan tiszta amennyire én tudom A vezeték nélküli kártya a Linksys wpc54g 3-as verzióját IE 7 |
|
| |||
| |||
| Re-install it. Úgy hangzik, mint valami a vezető ment egy kicsit rossz. Let us know how you get on. |
|
| |||
| |||
| Van újratelepítendő kétszer gondolok talán tudok egy frissítést a Microsoft C + + |
|
| |||
| |||
| ez egy jó ötlet |
|
| |||
| |||
| Igen, vagy az, vagy próbálja meg a Flash változat frissítése. Én elég biztos Youtube videók Flash, a Yahoo és a sakk egy flash játék.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Próbálja meg a frissítést. NET Framework. Get. NET Framework 3.5 és ha ez a munka doesent próbálj. NET Framework 2.0, majd frissítése 3,5 again! (Van már hasonló hibát, és hogy már dolgozott a me) Csak a Google im biztos, hogy megtalálja azt sem! :) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Internet Explorer 8 - Microsoft Visual C + + Debug Library hiba | seekrofun | Web böngésző és FTP Clients | 0 | 27. május 2009 09:44 |
| Wireless WLAN kártya | shig | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 26. január 2009 04:15 |
| Wireless Card | Brennen89 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 28. január 2008 10:52 |
| Én stumped ... Szóval van a Microsoft. Grafikus kártya kérdés. | Dmeyer07 | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 3. november 2007 22:29 |
| Wireless kártya | antbann | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 1. november 2007 15:31 |
| Téma eszközök | |
| |