![]() |
|
| |||
| |||
| שלום הנייד שלי שומר crashing פעם כאשר אני נכנס לאתרים מסוימים ~ ~ אתה דיופי צפייה בכל וידאו ~ ~ Yahoo משחקים משחק Chess רזה האחרון אני רואה כאן טעות, אומר כי מיקרוסופט C + + שגיאת זמן ריצה של תוכנית Linksys מתאם אלחוטי gcc.exe. IDK אם הבעיה היא חומרה או תוכנה כלשהי הקשורה מי יכול להצביע לי את הדרך הנכונה לסייע הרבה appreciated! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| באיזו מערכת הפעלה על זה?
| |||
| |||
| XP Home SP3 ממוצע חינם סריקה נקי עד כמה שאני יודע כרטיס אלחוטי הוא Linksys wpc54g גרסה 3 כלומר 7 |
|
| |||
| |||
| להתקין אותו מחדש. נשמע כמו משהו עם הנהג הוא הלך קצת לא בסדר. תן לנו כיצד אתה מקבל ב. |
|
| |||
| |||
| יש לי את זה פעמיים מחדש אני חושב שאולי אני צריך עדכון עבור Microsoft C + + |
|
| |||
| |||
| זה יהיה רעיון טוב |
|
| |||
| |||
| כן, גם את זה, או לנסות לעדכן את גירסת פלאש. אני די בטוח YouTube Videos הן Flash, ו-Yahoo שחמט הוא משחק פלאש.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| נסה לעדכן. NET Framework. קבל. NET Framework 3.5, אם כי doesent לנסות להגיע לעבודה. NET Framework 2.0, ולאחר מכן לעדכן את 3.5 שוב! (יש לי שגיאות דומות וכי היה עבד בשבילי) זה פשוט Google IM בטוח תמצאו את זה, אין זמן! :) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Internet Explorer 8 - Microsoft Visual C + + Debug Library שגיאה | seekrofun | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 0 | -27 במאי 2009 09:44 |
| כרטיס אלחוטי WLAN | shig | רישות, מודמים & VoIP | 4 | 26 ינואר 2009 04:15 |
| כרטיס אלחוטי | Brennen89 | רישות, מודמים & VoIP | 2 | -28 ינואר 2008 10:52 |
| אני stumped ... אז הוא Microsoft. כרטיס המסך בעיה. | Dmeyer07 | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 3rd נובמבר 2007 22:29 |
| כרטיס אלחוטי | antbann | רישות, מודמים & VoIP | 2 | ב -1 בנובמבר 2007 15:31 |
| שרשרת כלים | |
| |