![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj mój laptop utrzymuje upaść, gdy kiedykolwiek pójdę do niektórych witryn ~ ~ Watching You Tube żadnych wideo ~ ~ Odtwarzanie Yahoo Games Chess Ostatnia cienką widzę błąd mówi, że Microsoft C + + błąd uruchamiania programu Linksys bezprzewodowy adapter gcc.exe. IDK, czy problem jest sprzęt i oprogramowanie związane z jednego punktu, który może mi pomóc sposób prawo jest much appreciated! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co to jest system operacyjny na tym?
Która wersja przeglądarki której używasz? Jaki model bezprzewodowy adapter jest zainstalowany? Które miejsce zamieszkania na żądanie wirus kontroler jest zainstalowany? Czy to daje czyste skanowania? My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| XP Home SP3 AVG wolny skanowania jest czysty O ile wiem bezprzewodowa karta jest Linksys wpc54g wersja 3 tj. 7 |
|
| |||
| |||
| Zainstalować go ponownie. Brzmi jak coś z kierowcą poszła trochę źle. Let us know how you get on. |
|
| |||
| |||
| Mam ponownie zainstalować go dwukrotnie myślę może muszę aktualizację programu Microsoft C + + |
|
| |||
| |||
| że byłoby dobrym pomysłem |
|
| |||
| |||
| Tak, albo że, lub zaktualizowanie wersji Flash. I'm pretty sure Youtube videos are flash i Yahoo szachy jest flash gry.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Spróbuj zaktualizować. NET Framework. Pobierz. NET Framework 3.5 i, jeżeli próby doesent pracy zaczyna. NET Framework 2.0, a następnie do 3,5 aktualizacji ponownie! (Miałem podobne błędy i że pracował dla mnie) Wystarczy google to im na pewno znajdziecie go w żadnym momencie! :) |