![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, môj notebook pořád shazovat, keď niekedy jdu do niektorých lokalít ~ ~ You Tube Sledovať žiadne video ~ ~ Yahoo Hry Hra šach Posledná tenkú Vidím sa jedná o chybu, ktorá hovorí, Microsoft C + + spustiť time error program Linksys bezdrôtový adaptér gcc.exe. IDK-li problém súvisiace s hardvér alebo softvér, kto mi môže miesto správnym spôsobom pomoci je veľa! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aký operačný systém, je to on?
| |||
| |||
| XP Home SP3 AVG Free scan je čistý, pokiaľ viem bezdrôtovú kartu Linksys WPC54G verzia 3 tj 7 |
|
| |||
| |||
| Re-install to. Znie to ako niečo, s vodičom odišla trochu zle. Dajte nám vedieť, ako sa dostať ďalej. |
|
| |||
| |||
| Mám přeinstalování dvakrát jsem přemýšlel, že bych potrebujete aktualizácie pre program Microsoft C + + |
|
| |||
| |||
| že by bol dobrý nápad |
|
| |||
| |||
| Áno, buď to, že, alebo skúste aktualizáciu Flash verziu. Som si istá, že Youtube videá sú flash a Yahoo šachu je flash hry.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Pokúste sa aktualizovať. NET Framework. Dostat. NET Framework 3.5 a ak je doesent práce pokúsi dostať. NET Framework 2.0, potom na 3,5 aktualizáciu znova! (Já mal podobné chyby, a že pracoval pre mňa) Prostě google im to určite nájdete ho v žiadnom okamihu! :) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Internet Explorer 8 - Microsoft Visual C + + Debug knižnica Chyba | seekrofun | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 27. mája 2009 09:44 |
| Bezdrôtová WLAN karty | Shiga | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 26 január 2009 04:15 |
| Bezdrôtové karty | Brennen89 | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 28. január 2008 10:52 |
| Já jsem pne ... Takže je Microsoft. Grafickou kartou problém. | Dmeyer07 | Graphics Cards & Monitory | 5 | 3. November 2007 22:29 |
| Bezdrôtové karty | antbann | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 1. novembra 2007 15:31 |
| Thread Tools | |
| |