![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав мој лаптоп успомена пад система нашто икада ја одлазим на одређене веб локације ~ ~ Ыоу тубе Гледање било који видео ~ ~ Ыахоо Игре Играње Цхесс Посљедњи танке видим је на грешку која каже Мицрософт Ц + + програм покрените време грешка линксыс радио адаптер гцц.ексе. ИДК Ако је проблем у вези хардвер или софтвер који може било коју тачку ми прави начин за помоћ је много поштовати! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Који оперативни систем је ово на?
| |||
| |||
| КСП Хоме СП3 АВГ слободан Сцан је чист колико ја знам бежична картица линксыс је упц54г верзија 3 ИЕ 7 |
|
| |||
| |||
| Поново га инсталирали. Звучи као нешто са возачем је прешао мало криво. Јавите нам како вам се он. |
|
| |||
| |||
| Ја сам га двапут реинсталлед мислим можда ми је потребно исправка за Мицрософт Ц + + |
|
| |||
| |||
| која би могла бити добра идеја |
|
| |||
| |||
| Да, било да је, или покушајте исправци Фласх верзији. Им 'згодан сигуран Ыоутубе видеа су фласх и Ыахоо шах је фласх игре.
__________________ ХИ:) |
|
| |||
| |||
| Покушајте да ажурирате. НЕТ Фрамеуорк. Добити. НЕТ Фрамеуорк 3,5, а ако то пробати узимајући доесент рада. НЕТ Фрамеуорк 2.0, а затим на 3,5 модернизација опет! (Ја сам имао сличне грешке и да је радила за мене) Довољно је да им гоогле сигурни да ће га пронаћи у трен ока! :) |