![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba benim laptop zaman hiç Bazı siteler gitmek çökmesini sağlar ~ Sen tüp ~ herhangi bir video izleme ~ Yahoo Oyunlar ~ satranç oynamak Bu bir hata olduğunu anlıyorum ince son Microsoft C + + diyor zamanı hatası programı çalıştırmak kablosuz adaptör gcc.exe Linksys. IDK eğer konu ile ilgili donanım ya da bana çok yardımcı appreciated doğru yol gösterebilir yazılım herhangi biri! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hangi işletim sisteminde bu?
| |||
| |||
| XP Home SP3 AVG ücretsiz bildiğim kadarıyla temiz tarama kablosuz kartı Linksys sürüm 3 wpc54g olduğunu yani 7 |
|
| |||
| |||
| Yeniden yükleyin. Sürücü bir benziyor biraz ters gitti. Bize nasıl başlamak bildirin. |
|
| |||
| |||
| Ben iki defa ben belki Microsoft C bir güncelleme ihtiyacı düşünme pm onu yeniden yüklenmesi var + + |
|
| |||
| |||
| bu iyi bir fikir olabilir |
|
| |||
| |||
| Evet, ya o, ya da Flash sürümü güncellemeyi deneyin. Ben oldukça Youtube videoları flash, ve Yahoo satranç emin oldum bir flash oyunu.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Güncellemek için deneyin. NET Framework. Alın. NET Framework 3.5 ve bu doesent eser elde deneyin. NET Framework 2.0, sonra 3.5 tekrar güncellemeyi! (I ve benzer hatalar vardı ki benim için çalışmaya devam etti) Sadece herhangi bir zaman içinde bulacaksınız emin Sohbet Google! :) |