![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт моїм ноутбуком постійними збоями, коли я коли-небудь відвідувати певні сайти You Tube ~ ~ перегляді будь-якого відео ~ ~ Yahoo Games Гра в шахи Останній тонкий я бачу, це помилка Microsoft C + + запустіть програму помилки часу Linksys Wireless gcc.exe адаптера. ИДК, якщо питання не пов'язана з роботою обладнання або програмного забезпечення будь-якого, хто може вказати мені правильний шлях допомогою високо цінується! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Яка операційна система на це?
| |||
| |||
| Xp Home sp3 AVG Free сканування чистої Наскільки я знаю бездротову карту Linksys WPC54G версії 3 IE 7 |
|
| |||
| |||
| Заново встановіть його. Звучить як-то з водієм пішли трохи неправильно. Дайте нам знати, як ви отримаєте далі. |
|
| |||
| |||
| Я поміняти його двічі я думаю, може бути, мені потрібно оновлення для Microsoft C + + |
|
| |||
| |||
| Це було б гарною ідеєю |
|
| |||
| |||
| Так, що або, або спробуйте оновити версію Flash. Я цілком впевнений, Youtube відео Flash, а Yahoo шахи флеш-ігри.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Спробуйте оновити. NET Framework. Отримайте. NET Framework 3.5, і якщо це doesent спробі отримати роботу. NET Framework 2.0, то оновлення до 3.5 знову! (У мене були аналогічні помилки і яка працювала для мене) Просто Google воно їм, що ви знайдете його в одну мить! :) |