![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω την επιλογή μεταξύ της Microsoft λαμβάνοντας 70-270, Εγκατάσταση, Διαμόρφωση, και τη διαχείριση των Microsoft Windows XP Professional ή εξετάσεις πιστοποίησης της Microsoft Windows Vista 70-260 Ρύθμιση πελάτη. Ποια θα σας συστήσει και γιατί; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα ήθελα να πω τα Vista μία, είναι τα νεότερα, και ακόμη και αν Vista δεν είναι προς το παρόν να χρησιμοποιούνται όσο το XP στο διακομιστή συνθέσεις, θα είναι στο εγγύς μέλλον, επίσης, τα Windows 7 θα είναι πιο κοντά από ό, τι XP σε Vista.
| |||
| |||
| Ναι, θα ήθελα συμφωνούν με thingie, σχεδόν σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερα να αναλάβει το νεότερο επιλογή. Δεν ήθελα να διπλής εκκίνησης ώστε όταν πήρα το νέο μου PC (λίγο μετά την έναρξη θέα) θα επιλέξει Vista, επειδή θα παραμείνει ενημερωμένο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, και, συνεπώς, μεγαλύτερη υποστήριξη για αυτό. (Ανακοίνωση είπα σχεδόν κάθε κατάσταση, γι 'αυτό σας παρακαλώ μην θυμωμένος παρατηρήσεις δηλώνοντας καταστάσεις όταν μεγάλα είναι καλύτερη "Επιστροφή στην ημέρα μου ...")
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Από την άλλη πλευρά, όλοι είμαστε πιο εξοικειωμένοι με καλή, παλιά XP - 70-290 είναι αρκετά εύκολο, αλλά, θα διέρχεται από αυτό 2 μήνες πριν:) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| CompTIA και MCDST Πιστοποίηση | dmdougie | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 18 Αυγ 2009 06:42 |
| Η μετάβαση από το Microsoft Office Outlook 2007 για το PC 2 Microsoft Office X Entoutage για MAC | jjuli | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 11 Ιουν 2009 15:52 |
| Linux Πιστοποίηση | jamesjon | Linux & Εναλλακτικές OS | 3 | 21 Οκτ 2008 10:17 |
| Bl ** DY Dell, bl ** DY Microsoft! | Mike0001 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 9 | 4η Αυγούστου 2008 16:06 |
| Η Microsoft παραιτείται για Vista | philthomas | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 8η Απρ 2008 16:09 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |