![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam izbor između uzimanja Microsoft 70-270, Instalacija, Konfiguriranje i administriranje Microsoft Windows XP Professional certifikaciju ispit ili Microsoft 70-260 Konfiguriranje Windows Vista klijenta. Što bi vi preporučili i zašto? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rekao bih Vidik jedan, to je novija, pa čak i ako Vista nije trenutačno koristi onoliko koliko XP u konfiguracije poslužitelja, bit će u bliskoj budućnosti, također Windows 7 će biti bliže nego Vista XP.
| |||
| |||
| Da, ja bih se slažu s thingie, u gotovo svakoj situaciji to je najbolje uzeti noviji opciju. JA nije 'ištanje to dual boot pa kad sam je dobio moj novi PC (tek nakon pokretanja Vistas) sam odabrala Vista, jer će ostati up-to-date dulje, te stoga više podrške za to. (Nota sam rekao skoro svakoj situaciji, pa molim bez komentara ljuta navodeći situacijama kada stariji je bolji "Natrag na moj dan ...")
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| S druge strane, svi smo više upoznat sa dobrim, starim XP - 70-290 je prilično jednostavan, ali sam prošao to 2 months ago:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| CompTIA certifikacija i MCDST | dmdougie | Općenito Software Chat | 3 | 18. kolovoz 2009 06:42 |
| Premještanje iz sustava Microsoft Office Outlook 2007 na računalo sa sustavom Microsoft Office 2 X Entoutage na MAC | jjuli | Office & Applications | 0 | 11. lipnja 2009 15:52 |
| Linux Certification | jamesjon | Linux OS i alternativna | 3 | 21. listopad 2008 10:17 |
| Bl ** Dy Dell, BL ** Dy Microsoft! | Mike0001 | Windows Operating Systems | 9 | 4. kolovoz 2008 16:06 |
| Daje se na Microsoft Vista | philthomas | Windows Operating Systems | 2 | 8. travanj 2008 16:09 |
| Thread Tools | |
| |