![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van választék között a Microsoft 70-270 telepítése, beállítása, és kezelése a Microsoft Windows XP Professional minősítő vizsga, vagy a 70-260 Configuring Microsoft Windows Vista ügyfélnek. Melyik lenne srácok ajánljuk és miért? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt mondják, a Vista egy, az újabb, és még ha Vista jelenleg nem használják, mint az XP szerver beállításokat, akkor a közeljövőben, szintén a Windows 7 lesz közelebb a Vista, mint XP.
| |||
| |||
| Igen, én egyetértek a dolog, szinte minden helyzetben ez a legjobb, hogy az újabb lehetőséget. Nem akartam, hogy dual boot, ha megvan az új PC (követően Vistas elindítása) I választotta Vista, mert ez lesz megmarad-e a hosszabb, és ezért támogatja azt. (Hirdetmény mondtam szinte minden helyzetben, ezért kérjük, ne dühös hozzászólások kijelentette amikor idősebb, annál jobb "Back in my day ...")
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Másrészt viszont, mindannyian jobban ismerik a jó öreg XP - 70-290 viszonylag könnyű is, én átadta 2 hónappal ezelőtt:) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| CompTIA és MCDST Tanúsítás | dmdougie | General Chat szoftver | 3 | 18. augusztus 2009 06:42 |
| Mozgásban a Microsoft Office Outlook 2007 a PC 2 a Microsoft Office X Entoutage Mac | jjuli | Office & Applications | 0 | 11. június 2009 15:52 |
| Linux Tanúsítás | jamesjon | Linux és OS Alternatív | 3 | 21. október 2008 10:17 |
| Bl ** Tj Dell, bl ** Tj Microsoft! | Mike0001 | A Windows operációs rendszerek | 9 | 4. augusztus 2008 16:06 |
| A Microsoft adja fel a Vista | philthomas | A Windows operációs rendszerek | 2 | 8. április 2008 16:09 |
| Téma eszközök | |
| |