![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי את הבחירה בין 70-270 לוקחת את מיקרוסופט, התקנה, קביעת תצורה, ניהול ו-Microsoft Windows XP Professional הבחינה או הסמכה של מיקרוסופט 70-260 לקוח הגדרת התצורה של Windows Vista. אשר אתם ממליצים ומדוע? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני אומר את Vista אחד, זה חדש יותר, וגם אם Vista אינו נמצא בשימוש ככל XP ב-Server תצורות, יהיה בעתיד הקרוב, גם את Windows 7 תהיה קרובה יותר ל Vista מ XP.
| |||
| |||
| כן, הייתי מסכים עם thingie, כמעט בכל מצב מומלץ לקחת את האפשרות חדש יותר. אני לא רוצה כל כך אתחול כפול כשהגעתי המחשב החדש שלי (רק לאחר ההשקה Vistas) אני שבחר Vista, כי זה יהיה להישאר עדכני עבור עוד, ולכן זה יותר תמיכה. (שים לב שאמרתי כמעט בכל מצב, אז בבקשה לא כועס תגובות וקבע מצבים כאשר הוא ישן יותר טוב יותר "לראש שלי היום ...")
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| מצד שני, כולנו מכירים יותר טוב, XP הישנה - 70-290 היא קלה למדי גם כן, עברתי את זה לפני 2 חודשים:) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| CompTIA ו MCDST Certification | dmdougie | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 18 אוגוסט 2009 06:42 |
| המעבר מ-Microsoft Office Outlook 2007 ב-Microsoft Office למחשב 2 X Entoutage ב MAC | jjuli | חבילות Office & Applications | 0 | 11th יוני 2009 15:52 |
| לינוקס הסמכה | jamesjon | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 3 | 21st אוקטובר 2008 10:17 |
| Bl ** dy Dell, bl ** dy מיקרוסופט! | Mike0001 | מערכות ההפעלה Windows | 9 | 4th אוגוסט 2008 16:06 |
| מיקרוסופט נותן למעלה על Vista | philthomas | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 8 אפריל 2008 16:09 |
| שרשרת כלים | |
| |