![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu rinktis atsižvelgiant Microsoft 70-270, įdiegimas, konfigūravimas ir administravimas "Microsoft Windows XP Professional, sertifikavimo egzaminą ar 70-260 konfigūravimas Microsoft Windows Vista klientui. Kuri jus vaikinai rekomenduoja ir kodėl? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sakyčiau, Vista, viena, tai naujesnis, ir net jei Vista yra šiuo metu naudojama, kiek XP serverių konfigūracijų, jis bus artimiausiu metu, taip pat Windows 7 "bus arčiau negu Vista, XP.
| |||
| |||
| Taip, aš sutinku su thingie, beveik kiekvienoje situacijoje geriausia imtis naujesnis variantas. Aš nenorėjau, kad dvigubos įkrovos, kad kai aš pamačiau savo naują PC (tik po to vistas pradėti) Aš pasirinko Vista ", nes jis bus dar up-to-date ilgiau, todėl daugiau paramos už jį. (Pranešimas sakiau beveik kiekvieną situaciją, todėl prašau ne piktas pastabas, kuriame situacijų, kai vyresni yra geriau "Atgal į mano dieną ...") |
|
| |||
| |||
| Kita vertus, mes visi labiau susipažinę su gera, sena XP - 70-290 yra gana paprasta, kaip gerai, aš ją viršijo 2 months ago:) |