![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám na výber medzi prijatím Microsoft 70-270, Inštalácia, Nastavenie a Správa Microsoft Windows XP Professional certifikačnej skúšky alebo Microsoft Windows Vista 70-260 Konfigurácia klienta. , Ktoré by vás doporučuji a prečo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Povedal by som, že Vista jedna, je to novější, a to iv prípade, vista nie je v súčasnej dobe používajú, rovnako ako XP v konfigurácii servera, bude v blízkej budúcnosti aj Windows 7 budú bližšie Vista ako XP.
| |||
| |||
| Jo, já bych sa dohodli s thingie v takmer každej situácii, je to najlepšie prijať novší variant. I didn't want to duální boot tak keď som dostal moje nové PC (tesne po začatí průhled) jsem zvolil Vista, pretože sa budeme naďalej up-to-deň dlhšie, a preto viac podporovať ju. (Oznámenie jsem řekl takmer každej situácii, takže prosím ne naštvaný pripomienky uvádza situáciu, keď staré je lepšie "Back in my day ...")
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Na druhej strane sme všetci zoznámiť s dobrým, staré XP - 70-290 je relatívne jednoduchá, rovnako som ju zložil 2 years ago:) |