menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Ktoré Microsoft certifikáciu?

Reply

Thread Tools
Old 8. októbra 2008, 15:03
Člen Skupina

Mám na výber medzi prijatím Microsoft 70-270, Inštalácia, Nastavenie a Správa Microsoft Windows XP Professional certifikačnej skúšky alebo Microsoft Windows Vista 70-260 Konfigurácia klienta.

, Ktoré by vás doporučuji a prečo?
Old 8. októbra 2008, 15:21
Darcu Skupina

Povedal by som, že Vista jedna, je to novější, a to iv prípade, vista nie je v súčasnej dobe používajú, rovnako ako XP v konfigurácii servera, bude v blízkej budúcnosti aj Windows 7 budú bližšie Vista ako XP.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 9. októbra 2008, 11:32
Darcu Skupina

Jo, já bych sa dohodli s thingie v takmer každej situácii, je to najlepšie prijať novší variant.

I didn't want to duální boot tak keď som dostal moje nové PC (tesne po začatí průhled) jsem zvolil Vista, pretože sa budeme naďalej up-to-deň dlhšie, a preto viac podporovať ju.

(Oznámenie jsem řekl takmer každej situácii, takže prosím ne naštvaný pripomienky uvádza situáciu, keď staré je lepšie "Back in my day ...")
Old 18. augusta 2009, 02:22
Člen Skupina

Na druhej strane sme všetci zoznámiť s dobrým, staré XP - 70-290 je relatívne jednoduchá, rovnako som ju zložil 2 years ago:)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.