![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам избор између узимања Мицрософт 70-270, Инсталација, Конфигурисање и администрирање Мицрософт Уиндоус КСП Профессионал цертификацију испит или Мицрософт 70-260 Конфигурисање Уиндоус Виста клијента. Шта би ви препуштено и зашто? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Рекао бих Видик један, то је новија, па чак и ако Виста није тренутно користи онолико колико КСП у конфигурације сервера, бит ће у блиској будућности, такође Уиндоус 7 ће бити ближе него Виста КСП.
| |||
| |||
| Да, ја бих се слажу са тхингие, у готово свакој ситуацији то је најбоље узети новији опцију. ЈА није 'оскудица за дуал боот па кад сам је добио мој нови ПЦ (тек након покретања Вистас) сам одабрала Виста, јер ће остати уп-то-дате дуже, те стога више подршке за то. (Нота сам рекао скоро свакој ситуацији, па молим без коментара љута наводећи ситуацијама када старији је бољи "Назад на мој дан ...")
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| С друге стране, сви смо више упознат са добрим, старим КСП - 70-290 је прилично једноставан, али сам прошао то 2 монтхс аго:) |