![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Маю право вибору між відходом Microsoft 70-270, установка, настроювання й адміністрування Microsoft Windows XP Professional або сертифікаційний іспит Microsoft 70-260 Налаштування Windows Vista Client. Якою б ви, хлопці, рекомендують і чому? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я хотів би сказати одне Vista, це нова, і навіть якщо Vista в даний час не використовується стільки, скільки XP в конфігурації сервера, він буде в найближчому майбутньому, а також Windows 7 буде ближче до Vista, ніж XP.
| |||
| |||
| Так, я згоден з штучка, майже в будь-якій ситуації краще прийняти нові опції. Я не хочу, щоб подвійний завантаженням, коли я отримав мій новий комп'ютер (відразу після запуску Vistas) Я вибрав Vista, тому що він залишатиметься до сучасної довше, і, отже, більше підтримки. (Зауважте, що я сказав майже будь-якій ситуації, тому, будь ласка, не гнівайтесь коментарів заявив ситуації, коли дорослі, тим краще "Назад в мій день ...")
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| З іншого боку, ми все більше знайомі з хорошими, старий XP - 70-290 досить легко, а я передав його 2 місяці тому:) |