![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам този на моя лаптоп, и просто си купи компютър. Един приятел ми каза, не мога да инсталирате същия диск в компютъра ми, тъй като "Майкрософт" ще се следи, че аз имам този на два отделни компютъра, когато се актуализира, и го свали и двете си компютри. Вярно ли е това? И трябва да купя още една за моя нов компютър? |
|
| |||
| |||
| Да, един лиценз ключ на копие. Копирай пишат законите се прилагат. |
|
| |||
| |||
| Изтеглете и инсталирайте OpenOffice. Запиши си пари, за 99,99% от нас го прави всичко, което искаме и още, и за някои приложения е действително превъзхожда MS Office. Също така съвместимост е добра, можете да отворите и запишете инча DOC формат. Тя е подарък най-FREE! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Преместването от Microsoft Office Outlook 2007 за PC 2 Microsoft Office X Entoutage за MAC | jjuli | Офис Suites & Приложения | 0 | 11 Юни 2009 15:52 |
| Кои Microsoft Office ли предпочитате? 2003 или 2007? | Computerworld | Офис Suites & Приложения | 19 | 9 Март 2009 03:49 |
| Може да отворите документа, записани в службата от 2007 до Отвори в Office 2003 | tolet | Офис Suites & Приложения | 13 | 5-и парламентарен Mar 2009 11:25 |
| Microsoft Office Excel 2003? | jkamara77 | Офис Suites & Приложения | 1 | 21 ноември 2008 13:31 |
| Е отворен офис, съвместими с Microsoft Office | pinkypossum001 | Офис Suites & Приложения | 2 | 21 ноември 2008 08:13 |
| Нишка Инструменти | |
| |