![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω για αυτό το φορητό υπολογιστή μου, και που μόλις αγόρασε έναν υπολογιστή. Ένας φίλος μου είπε δεν μπορώ να εγκαταστήσετε το ίδιο δίσκο πάνω στον υπολογιστή μου, επειδή η Microsoft θα ίχνος που έχω αυτό σε δύο διαφορετικούς υπολογιστές, όταν η ενημερωμένη έκδοση, και μπορείτε να απορρίπτονται και οι δύο υπολογιστές μου. Είναι αλήθεια αυτό; Και έχω να αγοράσω άλλο ένα για το νέο μου υπολογιστή; |
|
| |||
| |||
| Ναι, το ένα κλειδί αδειών ανά αντίτυπο. Αντιγράψτε γράψετε νομοθεσία ισχύει. |
|
| |||
| |||
| Λήψη και εγκατάσταση του OpenOffice. Αποθήκευση εσείς κάποια χρήματα, για το 99,99% από εμάς, τι θέλουμε και όλα τα παραπάνω, και για ορισμένες εφαρμογές είναι πράγματι ανώτερη από το MS Office. Επίσης, η συμβατότητα είναι καλή, μπορείτε να ανοίξετε και να αποθηκεύσετε σε μορφή. Doc μορφή. Είναι ένα δώρο σε ΔΩΡΕΑΝ! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η μετάβαση από το Microsoft Office Outlook 2007 για το PC 2 Microsoft Office X Entoutage για MAC | jjuli | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 11 Ιουν 2009 15:52 |
| Ποια Microsoft Office προτιμάτε; 2003 ή το 2007; | Computerworld | Office Suites & Εφαρμογές | 19 | 9 Μαρ 2009 03:49 |
| Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του εγγράφου Αποθηκευμένες στο Office 2007 με το Open Office 2003 | tolet | Office Suites & Εφαρμογές | 13 | 5 Μαρ 2009 11:25 |
| Microsoft Office Excel 2003; | jkamara77 | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 21 Νοε 2008 13:31 |
| Είναι Open Office συμβατό με το Microsoft Office | pinkypossum001 | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 21 Νοε 2008 08:13 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |