![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ive 'je dobio ovaj na moj laptop, te su tek kupili računalo. Prijatelj mi je rekao da ne mogu instalirati isti disk na moj računalo, jer je Microsoft će trag da sam ovo na dva zasebna računala, kada sam update, uzmi ga isključili i mojim računalima. Je li to istina? I ja moram kupiti jedan za moje novo računalo? |
|
| |||
| |||
| Yep, jedna licenca ključ po kopirati. Kopiraj pisati zakone primjenjivati. |
|
| |||
| |||
| Preuzeti i instalirati OpenOffice. Spremi sebi nešto novca, za 99,99% od svih nas on ne želimo i više, a za neke programe je stvarno vrhunskog u MS Office. Također je dobra kompatibilnost, možete otvarati i spremati u. Doc formatu. To je dar na FREE! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Premještanje iz sustava Microsoft Office Outlook 2007 na računalo sa sustavom Microsoft Office 2 X Entoutage na MAC | jjuli | Office & Applications | 0 | 11. lipnja 2009 15:52 |
| Koji Microsoft Office više sviđa? 2003 ili 2007? | ComputerWorld | Office & Applications | 19 | 9. ožujak 2009 03:49 |
| Ne možete otvoriti dokument u Spremljene Open Office 2007 u Office 2003 | tolet | Office & Applications | 13 | 5. ožujak 2009 11:25 |
| Microsoft Office Excel 2003? | jkamara77 | Office & Applications | 1 | 21. studeni 2008 13:31 |
| Otvoren je ured kompatibilan sa sustavom Microsoft Office | pinkypossum001 | Office & Applications | 2 | 21. studeni 2008 08:13 |
| Thread Tools | |
| |