![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu šį mano nešiojamas, ir ką tik nusipirkau kompiuterį. Friend told me I can't install pats diskas ant mano kompiuterio, nes "Microsoft" pėdsakų, kad aš tai du atskiri kompiuteriai, kada atnaujinti, ir nuimkite abu savo kompiuterius. Ar tai tiesa? Ir aš turiu pirkti kitą mano naujas kompiuteris viena? |
|
| |||
| |||
| Yep, viena licenzijos raktą už kopiją. Kopijuoti parašyti įstatymai. |
|
| |||
| |||
| Atsisiųskite ir įdiekite "OpenOffice". Sutaupyti šiek tiek pinigų, už 99,99% mums ji visi mes norime daugiau, ir kai kurioms programoms jis iš tikrųjų yra pranašesnis už MS Office. Suderinamumas, taip pat yra gera, galite atidaryti ir išsaugoti. Doc formatu. Tai bent dovana! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Perėjimas nuo 2007, Microsoft Office Outlook PC 2 Microsoft Office X Entoutage Mac | jjuli | Office Suites & Applications | 0 | Birželis 11, 2009 15:52 |
| Kuris "Microsoft Office" Ar norite? 2003 ar 2007? | ComputerWorld | Office Suites & Applications | 19 | 9 kovas 2009 03:49 |
| Cannot Open Document Išsaugotos Office 2007 Open Office 2003 | tolet | Office Suites & Applications | 13 | 5 kovas 2009 11:25 |
| Microsoft Office Excel 2003? | jkamara77 | Office Suites & Applications | 1 | Lapkritis 21, 2008 13:31 |
| Open Office yra suderinama su Microsoft Office | pinkypossum001 | Office Suites & Applications | 2 | Lapkritis 21, 2008 08:13 |
| Temos įrankiai | |
| |