![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Иве 'је добио овај на мој лаптоп, те су тек купили рачунар. Пријатељ ми је рекао да не могу инсталирати исти диск на мој рачунар, јер је Мицрософт ће траг да сам ово на два одвојена рачунара, када сам упдате, узми га искључите и мојим рачунарима. Да ли је то истина? И ја морам купити један за моје ново рачунар? |
|
| |||
| |||
| Ыеп, једна лиценца кључ по копирате. Копирај писати законе примењивати. |
|
| |||
| |||
| Преузети и инсталирати ОпенОффице. Сачувај себи нешто новца, за 99,99% од свих нас он не желимо и више, а за неке програме је стварно врхунског у МС Оффице. Такође је добра компатибилност, можете отварати и сачувате у. Доц формату. То је дар на ФРЕЕ! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Премјештање из система Мицрософт Оффице Оутлоок 2007 на рачунар са системом Мицрософт Оффице 2 Кс Ентоутаге на МАЦ | јјули | Оффице & Апплицатионс | 0 | 11. јуна 2009 15:52 |
| Који Мицрософт Оффице више свиђа? 2003 или 2007? | ЦомпутерУорлд | Оффице & Апплицатионс | 19 | 9 март 2009 03:49 |
| Не можете да отворите документ у Сачуване Опен Оффице 2007 у Оффице 2003 | толет | Оффице & Апплицатионс | 13 | 5 март 2009 11:25 |
| Мицрософт Оффице Ексцел 2003? | јкамара77 | Оффице & Апплицатионс | 1 | 21 новембар 2008 13:31 |
| Отворен је уред компатибилан са системом Мицрософт Оффице | пинкыпоссум001 | Оффице & Апплицатионс | 2 | 21 новембар 2008 08:13 |
| Тхреад Тоолс | |
| |