menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Microsoft programy & nové Vista

Reply

Thread Nástroje
Old 2. října 2006, 14:08
Člen Skupina

Default Microsoft programy & nové Vista

Hledáte asi jsem slyšel, že je to pro mě nové programy společnosti Microsoft pro nové Vista např. Windows Media Player 11.

Jsou všechny programy bude nový & aktualizováno Vista? Také je Microsoft Office 2007 znamenal pro vista to? Mám použit Microsoft Office 2007 a pohledu na obrazovku záběry Vista to vypadá, že podobný pohled.
Old 17. října 2006, 14:26
Člen Skupina

Běžím Vista Beta, a já opravdu, ale opravdu nenávidět novou verzi Windows Media Player. Strávil jsem na stáří nastavení zpět na 'klasické' pro všechny možnosti - nová verze je až příliš zaplněný a trys tlačit příliš mnoho na vás.

Existují i jiné věci, které se změnily v Vista - existuje celá řada změn, na hry, a dokonce i věci, jako je malba má kartáč-moll za sebou, co je přemístěno asi trochu.

I haven't pokusil Office 2007 dosud - v době, kdy jsem mohl být obtěžoval stáhněte si ji začal poplatků pro ni.

Zdá se mi, většina změn jsou kosmetické. Věci jsou rychlejší a stabilnější přesto:)
Old 18. října 2006, 14:34
Člen Skupina

Já jsem docela jistý, že celý Microsoft Office bude aktualizován k propuštění Vista. Microsoft se chystá využít možnost, aby somemore babek:?

IE budou také aktualizovány spolu s mnoha novými programy přidané podél trati. Kvůli Apple útoků na Microsoft říká, že jejich OS je bez "zábavné" programy - prohlížení fotografií, vytváření filmů - můžete si být jisti, že Vista budou zahrnovat více z nich.
Old 19. října 2006, 21:43
Člen Skupina

Microsoft nutí hráče kupovat Vista nepřináší ven Direct 10 pro systém Windows XP. Budou chtít, aby Vista pouze software taky, takže budeme muset upgradovat.
Old 20. října 2006, 02:52
Člen Skupina

Kolik si myslíš Vista bude stát? Asi to bude bomba, protože cena je nový operační software plus jsou aktualizaci 'vše' za to.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.