![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Hledáte asi jsem slyšel, že je to pro mě nové programy společnosti Microsoft pro nové Vista např. Windows Media Player 11.
Jsou všechny programy bude nový & aktualizováno Vista? Také je Microsoft Office 2007 znamenal pro vista to? Mám použit Microsoft Office 2007 a pohledu na obrazovku záběry Vista to vypadá, že podobný pohled. |
|
|
|||
|
|||
|
Běžím Vista Beta, a já opravdu, ale opravdu nenávidět novou verzi Windows Media Player. Strávil jsem na stáří nastavení zpět na 'klasické' pro všechny možnosti - nová verze je až příliš zaplněný a trys tlačit příliš mnoho na vás.
Existují i jiné věci, které se změnily v Vista - existuje celá řada změn, na hry, a dokonce i věci, jako je malba má kartáč-moll za sebou, co je přemístěno asi trochu. I haven't pokusil Office 2007 dosud - v době, kdy jsem mohl být obtěžoval stáhněte si ji začal poplatků pro ni. Zdá se mi, většina změn jsou kosmetické. Věci jsou rychlejší a stabilnější přesto:) |
|
|
|||
|
|||
|
Já jsem docela jistý, že celý Microsoft Office bude aktualizován k propuštění Vista. Microsoft se chystá využít možnost, aby somemore babek:?
IE budou také aktualizovány spolu s mnoha novými programy přidané podél trati. Kvůli Apple útoků na Microsoft říká, že jejich OS je bez "zábavné" programy - prohlížení fotografií, vytváření filmů - můžete si být jisti, že Vista budou zahrnovat více z nich. |
|
|
|||
|
|||
|
Microsoft nutí hráče kupovat Vista nepřináší ven Direct 10 pro systém Windows XP. Budou chtít, aby Vista pouze software taky, takže budeme muset upgradovat.
|
|
|
|||
|
|||
|
Kolik si myslíš Vista bude stát? Asi to bude bomba, protože cena je nový operační software plus jsou aktualizaci 'vše' za to.
|