![]() |
|
| |||
| |||
| Ενδιαφέρομαι περίπου έχω ακούσει ότι πρόκειται για μένα νέα προγράμματα της Microsoft για τα νέα Vista όπως το Windows Media Player 11. Είναι όλα τα προγράμματα θα είναι νέα και ενημέρωση σχετικά με Vista; Επίσης είναι το Microsoft Office 2007 σήμαινε για να Vista; Έχω χρησιμοποιήσει το Microsoft Office 2007 και κοιτάζοντας την οθόνη πλάνα των Vista φαίνεται ότι μια παρόμοια εμφάνιση. |
|
| |||
| |||
| Μου τελειώνει η Vista Beta, και εγώ πραγματικά αντιπαθώ τη νέα έκδοση του Windows Media player. Πέρασα τις ηλικίες ρύθμιση πίσω στην «κλασική» για όλες τις επιλογές - η νέα έκδοση είναι πάρα πολύ γεμάτα και trys να πιέσει πάρα πολύ για σας. Υπάρχουν άλλα πράγματα που έχουν αλλάξει σε Vista - υπάρχει μια σειρά από αλλαγές στους αγώνες, ακόμα και πράγματα όπως η μπογιά είχε ένα μικρό πινέλο πάνω-με τα πράγματα που μετακινούνται περίπου λίγο. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη το Office 2007 - από τη στιγμή θα μπορούσα να τον κόπο να το κατεβάσετε είχαν αρχίσει τη χρέωση για αυτό. Μου φαίνεται οι περισσότερες από τις αλλαγές αυτές καλλυντικά. Τα πράγματα είναι ταχύτερη και πιο σταθερή και αν:) |
|
| |||
| |||
| Είμαι σίγουρος ότι το σύνολο του Microsoft Office θα ενημερώνεται για την ανακοίνωση των Vista. Η Microsoft πρόκειται να χρησιμοποιήσει την ευκαιρία να κάνει somemore δολάρια:? IE θα πρέπει επίσης να προσαρμοστούν, μαζί με πολλά νέα προγράμματα προστίθενται κατά μήκος της γραμμής. Εξαιτίας των επιθέσεων κατά της Apple Η Microsoft λέει ότι το λειτουργικό σύστημα δεν έρχεται με "διασκέδαση" προγράμματα - προβάλλετε φωτογραφίες, κάνοντας ταινίες - μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι Vista θα περιλαμβάνει περισσότερα από αυτά. |
|
| |||
| |||
| Microsoft αναγκάζει τους gamers να αγοράσουν Vista, δεν θα εκτίθενται Άμεση 10 για τα Windows XP. Θα ήθελα να κάνω μόνο λογισμικό Vista έτσι και εγώ ότι θα έχουμε μια ανάγκη για την αναβάθμιση. |
|
| |||
| |||
| Πόσα λογαριάζω Vista πρόκειται να κοστίσει; Μάλλον θα μας κοστίσει μια βόμβα γιατί είναι ένα νέο λειτουργικό λογισμικό συν είναι ενημέρωση "τα πάντα" για αυτό. |