manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Microsoftovi programi i nova Vista

Reply

Thread Tools
Old 2. listopad 2006, 14:08
Member Group

Default Microsoftovi programi i nova Vista

Tražite o Čuo sam da se događa da mi novi Microsoftovi programi za novi Vista npr. Windows Media Player 11.

Jesu li svi programi će biti novi i ažurirani na Vidik? Također je Microsoft Office 2007 za vidik to značilo? Imam koristi Microsoft Office 2007 i obličje at zaslon metak od Vidik izgleda da je sličan izgled.
Old 17. listopad 2006, 14:26
Member Group

Ja sam trčanje Vidik Beta i ja stvarno, stvarno mrziti novu verziju programa Windows Media Player. Provela sam dobi postavljanje ga natrag 'classic' za sve opcije - nova verzija je daleko previše pretrpan i trys gurnuti previše na vas.

Postoje i druge stvari koje su se promijenile u Vista - postoje brojne promjene u igrama, pa čak i stvari kao što je boja je imala manje-četka sa stvari se preselio oko zalogaj.

Nisam pokušao Office 2007 ipak - uz put sam mogao biti smeta da skinuti su počeli teretiti za to.

Čini mi se najviše od svega su promjene kozmetičke. Stvari su brži i stabilniji ipak:)
Old 18. listopad 2006, 14:34
Member Group

Im 'ljepušan siguran da je cijeli Microsoft Office će biti ažuriran za oslobadjanje Vista. Microsoft će iskoristiti priliku da se krupna sačma somemore:?

IE će također biti ažuriran uz mnogo novih programa dodano duž linije. Zbog napada na Apple-a rekavši da je njihova Microsoft OS dolazi bez "zabava" programi - gledanje slika, izrada filmova - možete biti sigurni da Vista će uključivati više od njih.
Old 19. listopad 2006, 21:43
Member Group

Microsoft je forsiranje igračima da kupuju Vista ne iznošenje Direct 10 za Windows XP. Oni htijenje ištanje to izraditi Vidik jedini softver previše, tako da ćemo imati potrebe za nadogradnju.
Old 20. listopad 2006, 02:52
Member Group

Koliko računati Vista ide na trošak? JA računati ona ide na trošak bombu jer je novi operativni softver plus su ažirirajući 'sve' za to.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Vista opterećenja, u Startup Programs Start Loading Zatim ponovno podizanje sustava Compuer caselles206 Windows Operating Systems 2 17. veljača 2009 11:28
Microsoftov program - Windows Installer Poruka pops gore i pita za CD? timmmmay Općenito Software Chat 2 17. veljača 2009 08:41
Microsoft Office 2000 i Vidik Brierly Office & Applications 2 22. studeni 2008 07:37
Mogu li koristiti staru verziju XP Microsoft Word na moj Vidik PC bluevin123 Općenito Software Chat 6 10. travanj 2008 15:53
Daje se na Microsoft Vista philthomas Windows Operating Systems 2 8. travanj 2008 16:09
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.