![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tražite o Čuo sam da se događa da mi novi Microsoftovi programi za novi Vista npr. Windows Media Player 11. Jesu li svi programi će biti novi i ažurirani na Vidik? Također je Microsoft Office 2007 za vidik to značilo? Imam koristi Microsoft Office 2007 i obličje at zaslon metak od Vidik izgleda da je sličan izgled. |
|
| |||
| |||
| Ja sam trčanje Vidik Beta i ja stvarno, stvarno mrziti novu verziju programa Windows Media Player. Provela sam dobi postavljanje ga natrag 'classic' za sve opcije - nova verzija je daleko previše pretrpan i trys gurnuti previše na vas. Postoje i druge stvari koje su se promijenile u Vista - postoje brojne promjene u igrama, pa čak i stvari kao što je boja je imala manje-četka sa stvari se preselio oko zalogaj. Nisam pokušao Office 2007 ipak - uz put sam mogao biti smeta da skinuti su počeli teretiti za to. Čini mi se najviše od svega su promjene kozmetičke. Stvari su brži i stabilniji ipak:) |
|
| |||
| |||
| Im 'ljepušan siguran da je cijeli Microsoft Office će biti ažuriran za oslobadjanje Vista. Microsoft će iskoristiti priliku da se krupna sačma somemore:? IE će također biti ažuriran uz mnogo novih programa dodano duž linije. Zbog napada na Apple-a rekavši da je njihova Microsoft OS dolazi bez "zabava" programi - gledanje slika, izrada filmova - možete biti sigurni da Vista će uključivati više od njih. |
|
| |||
| |||
| Microsoft je forsiranje igračima da kupuju Vista ne iznošenje Direct 10 za Windows XP. Oni htijenje ištanje to izraditi Vidik jedini softver previše, tako da ćemo imati potrebe za nadogradnju. |
|
| |||
| |||
| Koliko računati Vista ide na trošak? JA računati ona ide na trošak bombu jer je novi operativni softver plus su ažirirajući 'sve' za to. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Vista opterećenja, u Startup Programs Start Loading Zatim ponovno podizanje sustava Compuer | caselles206 | Windows Operating Systems | 2 | 17. veljača 2009 11:28 |
| Microsoftov program - Windows Installer Poruka pops gore i pita za CD? | timmmmay | Općenito Software Chat | 2 | 17. veljača 2009 08:41 |
| Microsoft Office 2000 i Vidik | Brierly | Office & Applications | 2 | 22. studeni 2008 07:37 |
| Mogu li koristiti staru verziju XP Microsoft Word na moj Vidik PC | bluevin123 | Općenito Software Chat | 6 | 10. travanj 2008 15:53 |
| Daje se na Microsoft Vista | philthomas | Windows Operating Systems | 2 | 8. travanj 2008 16:09 |
| Thread Tools | |
| |