kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

A Microsoft programok és új Vista

Reply

Téma eszközök
Old Október 2 2006, 14:08
Csoport tagja

Default A Microsoft programok és új Vista

Keresek kb hallottam, hogy ez lesz nekem az új Microsoft-programokat, az új Vista pl. Windows Media Player 11.

Az összes program lesz az új és frissített a Vista? Emellett a Microsoft Office 2007 jelentette, hogy a kilátás? Nekem van használt Microsoft Office 2007 és néztem képernyőn lövések a Vista úgy néz ki, mint egy hasonló, nézd.
Old Október 17 2006, 14:26
Csoport tagja

Én fut a Vista Beta, és én nagyon-nagyon utál az új verzió a Windows Media Player. Töltöttem korosztály beállítás vissza a "klasszikus" az összes lehetséges - az új verzió túl zsúfolt, és a push trys túl sok van.

Vannak más dolgok megváltoztak a Vista - van néhány változtatás, hogy a játék, és még dolgok, mint a festék volt egy kis ecset-át a dolgok nem mozgatnak körül egy kicsit.

Még nem próbáltam még az Office 2007 - az idő is zavarta, hogy letölthető már megkezdte a töltés is.

Számomra úgy tűnik, leginkább a változások kozmetikai. A dolgok gyorsabban és stabil bár:)
Old Október 18 2006, 14:34
Csoport tagja

Én elég biztos, hogy a teljes Microsoft Office frissítésre kerül felszabadítására vonatkozó Vista. A Microsoft nem fogja használni a lehetőséget, hogy somemore Bucks:?

IE is frissítés mellett számos új programokkal egészül ki a vonal mentén. Mivel az Apple támadások a Microsoft azt, hogy az operációs rendszer már nem "szórakoztató" programok - képek megtekintésére, a filmeket - biztos lehet benne, hogy a Vista több ilyen.
Old Október 19 2006, 21:43
Csoport tagja

A Microsoft arra kényszerítve gamers vásárolni Vista nem hoz ki Direct 10 for Windows XP. Azt akarom, hogy a Vista csak a szoftver is, hogy mi lesz a szükséges frissítést.
Old Október 20 2006, 02:52
Csoport tagja

Mennyi van számítvkire Vista fog kerülni? Azt hiszem, ez lesz költsége egy bomba, mert ez egy új operációs szoftver plusz azok frissítése "mindent" meg.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.