![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Keresek kb hallottam, hogy ez lesz nekem az új Microsoft-programokat, az új Vista pl. Windows Media Player 11. Az összes program lesz az új és frissített a Vista? Emellett a Microsoft Office 2007 jelentette, hogy a kilátás? Nekem van használt Microsoft Office 2007 és néztem képernyőn lövések a Vista úgy néz ki, mint egy hasonló, nézd. |
|
| |||
| |||
| Én fut a Vista Beta, és én nagyon-nagyon utál az új verzió a Windows Media Player. Töltöttem korosztály beállítás vissza a "klasszikus" az összes lehetséges - az új verzió túl zsúfolt, és a push trys túl sok van. Vannak más dolgok megváltoztak a Vista - van néhány változtatás, hogy a játék, és még dolgok, mint a festék volt egy kis ecset-át a dolgok nem mozgatnak körül egy kicsit. Még nem próbáltam még az Office 2007 - az idő is zavarta, hogy letölthető már megkezdte a töltés is. Számomra úgy tűnik, leginkább a változások kozmetikai. A dolgok gyorsabban és stabil bár:) |
|
| |||
| |||
| Én elég biztos, hogy a teljes Microsoft Office frissítésre kerül felszabadítására vonatkozó Vista. A Microsoft nem fogja használni a lehetőséget, hogy somemore Bucks:? IE is frissítés mellett számos új programokkal egészül ki a vonal mentén. Mivel az Apple támadások a Microsoft azt, hogy az operációs rendszer már nem "szórakoztató" programok - képek megtekintésére, a filmeket - biztos lehet benne, hogy a Vista több ilyen. |
|
| |||
| |||
| A Microsoft arra kényszerítve gamers vásárolni Vista nem hoz ki Direct 10 for Windows XP. Azt akarom, hogy a Vista csak a szoftver is, hogy mi lesz a szükséges frissítést. |
|
| |||
| |||
| Mennyi van számítvkire Vista fog kerülni? Azt hiszem, ez lesz költsége egy bomba, mert ez egy új operációs szoftver plusz azok frissítése "mindent" meg. |