פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

התוכניות החדשות של מיקרוסופט & Vista

Reply

שרשרת כלים
Old 2 אוקטובר 2006, 14:08
חבר קבוצת

Default התוכניות החדשות של מיקרוסופט & Vista

במבט בערך שמעתי שיש הולך לי החדש של מיקרוסופט עבור תוכניות חדשות כגון: Windows Vista Media Player 11.

האם כל התוכניות יהיה עדכון חדש & ב Vista? כמו כן הוא Microsoft Office 2007 עבור Vista התכוון ל? יש לי המשמש את Microsoft Office 2007 ו מסתכל על תמונות מסך של Vista נראה דומה נראית.
Old 17 אוקטובר 2006, 14:26
חבר קבוצת

אני מפעיל את Vista ביתא, ואני ממש ממש לשנוא את הגירסה החדשה של Windows Media Player. בזבזתי גילאי הגדרת אותה בחזרה ל 'קלאסית' עבור כל האפשרויות - את הגירסה החדשה היא הרבה יותר מדי עמוס ו trys לדחוף יותר מדי עליך.

יש דברים אחרים, כי יש לשנותו Vista - יש מספר שינויים במשחקים, ואפילו דברים כמו צבע היתה קטין מברשת-Over להיות עם דברים מסביב זז קצת.

אני עדיין לא ניסו את Office 2007 עדיין - כאשר אני יכול להיות טרחו להוריד את זה שהם התחילו לגבות על זה.

נראה לי רוב השינויים הם קוסמטיים. דברים מהר יותר ויותר יציבה למרות:)
Old 18 אוקטובר 2006, 14:34
חבר קבוצת

אני די בטוח כי כל Microsoft Office יעודכן ל שחרור Vista. מיקרוסופט הולך להשתמש כדי להפוך את ההזדמנות somemore דולר:?

IE גם להתעדכן יחד עם הרבה תוכניות חדשות נוספו לאורך הקו. בגלל התקפות של Apple במיקרוסופט אומרים כי מערכת ההפעלה שלהם לא מגיע עם "כיף" תוכניות - הצגת תמונות, עשיית סרטים - אתה יכול להיות בטוח כי Vista תכלול יותר מאלה.
Old 19 אוקטובר 2006, 21:43
חבר קבוצת

מיקרוסופט לאלץ Gamers לקנות Vista לא הפקה ישיר 10 עבור Windows XP. הם רוצים להפוך את התוכנה Vista בלבד, כך גם לנו יש צורך לשדרג.
Old 20 אוקטובר 2006, 02:52
חבר קבוצת

כמה אתה לסבור Vista הוא הולך לעלות? אני לחשוב שזה הולך לעלות פצצה כי זהו ההפעלה החדשה התוכנה Plus הם מעדכנים את 'הכל' על זה.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
המון Vista, תוכניות הפעלה התחלה טוען אז Compuer Reboots caselles206 מערכות ההפעלה Windows 2 -17 פברואר 2009 11:28
תוכניות של מיקרוסופט - Windows Installer הודעה למעלה אבא ומבקש עבור Cd? timmmmay כללי תוכנות צ 'אט 2 -17 פברואר 2009 08:41
Microsoft Office 2000 and Vista Brierly חבילות Office & Applications 2 22 נובמבר 2008 07:37
האם אני יכול להשתמש ב XP גרסה ישנה של Microsoft Word על המחשב שלי Vista bluevin123 כללי תוכנות צ 'אט 6 -10 לאפריל 2008 15:53
מיקרוסופט נותן למעלה על Vista philthomas מערכות ההפעלה Windows 2 8 אפריל 2008 16:09
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.