![]() |
|
| |||
| |||
| במבט בערך שמעתי שיש הולך לי החדש של מיקרוסופט עבור תוכניות חדשות כגון: Windows Vista Media Player 11. האם כל התוכניות יהיה עדכון חדש & ב Vista? כמו כן הוא Microsoft Office 2007 עבור Vista התכוון ל? יש לי המשמש את Microsoft Office 2007 ו מסתכל על תמונות מסך של Vista נראה דומה נראית. |
|
| |||
| |||
| אני מפעיל את Vista ביתא, ואני ממש ממש לשנוא את הגירסה החדשה של Windows Media Player. בזבזתי גילאי הגדרת אותה בחזרה ל 'קלאסית' עבור כל האפשרויות - את הגירסה החדשה היא הרבה יותר מדי עמוס ו trys לדחוף יותר מדי עליך. יש דברים אחרים, כי יש לשנותו Vista - יש מספר שינויים במשחקים, ואפילו דברים כמו צבע היתה קטין מברשת-Over להיות עם דברים מסביב זז קצת. אני עדיין לא ניסו את Office 2007 עדיין - כאשר אני יכול להיות טרחו להוריד את זה שהם התחילו לגבות על זה. נראה לי רוב השינויים הם קוסמטיים. דברים מהר יותר ויותר יציבה למרות:) |
|
| |||
| |||
| אני די בטוח כי כל Microsoft Office יעודכן ל שחרור Vista. מיקרוסופט הולך להשתמש כדי להפוך את ההזדמנות somemore דולר:? IE גם להתעדכן יחד עם הרבה תוכניות חדשות נוספו לאורך הקו. בגלל התקפות של Apple במיקרוסופט אומרים כי מערכת ההפעלה שלהם לא מגיע עם "כיף" תוכניות - הצגת תמונות, עשיית סרטים - אתה יכול להיות בטוח כי Vista תכלול יותר מאלה. |
|
| |||
| |||
| מיקרוסופט לאלץ Gamers לקנות Vista לא הפקה ישיר 10 עבור Windows XP. הם רוצים להפוך את התוכנה Vista בלבד, כך גם לנו יש צורך לשדרג. |
|
| |||
| |||
| כמה אתה לסבור Vista הוא הולך לעלות? אני לחשוב שזה הולך לעלות פצצה כי זהו ההפעלה החדשה התוכנה Plus הם מעדכנים את 'הכל' על זה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המון Vista, תוכניות הפעלה התחלה טוען אז Compuer Reboots | caselles206 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | -17 פברואר 2009 11:28 |
| תוכניות של מיקרוסופט - Windows Installer הודעה למעלה אבא ומבקש עבור Cd? | timmmmay | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | -17 פברואר 2009 08:41 |
| Microsoft Office 2000 and Vista | Brierly | חבילות Office & Applications | 2 | 22 נובמבר 2008 07:37 |
| האם אני יכול להשתמש ב XP גרסה ישנה של Microsoft Word על המחשב שלי Vista | bluevin123 | כללי תוכנות צ 'אט | 6 | -10 לאפריל 2008 15:53 |
| מיקרוסופט נותן למעלה על Vista | philthomas | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 8 אפריל 2008 16:09 |
| שרשרת כלים | |
| |