mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

"Microsoft" programų ir naujos Vista

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 2, 2006, 14:08
Narys

Default "Microsoft" programų ir naujos Vista

Ieškote apie aš girdėjau, kad ten vyksta pas mane nauja "Microsoft" programų, skirtų naujų Vista pvz Windows Media Player 11.

Ar visos programos bus nauja ir atnaujinama Vista? Pat yra "Microsoft Office 2007" skirtas Vista? Aš naudoju Microsoft Office 2007 "ir žiūri į ekrano nuotraukų Vista atrodo panašus atrodo.
Old Spalis 17, 2006, 14:26
Narys

Bėgu Vista Beta, ir aš iš tiesų, iš tiesų nekęsti naują versiją "Windows Media Player. Praleidau amžiaus nustatymas jį atgal į "Classic" visiems Options - nauja versija yra per daug perkrauta ir trys stumti per daug nuo jūsų.

Yra ir kitų dalykų, kurie pasikeitė Vista - yra pakeitimų žaidynių, ir net Daiktai kaip dažai padarė nepilnametis šepečių su daugiau dalykų, kurie perkeliami po truputį.

Aš ne bandė Office 2007 dar - iki to laiko galiu būti bothered ją parsisiųsti jie pradėjo imti mokestį už ją.

Man atrodo, kad dauguma pokyčių yra kosmetikos. Kas yra greitesnė ir stabilesnė nors:)
Old Spalis 18, 2006, 14:34
Narys

Esu tikras, kad visos "Microsoft Office" bus atnaujintas Vista išleidimo. Microsoft "ketina pasinaudoti galimybe padaryti somemore bucks:?

IE taip pat bus atnaujintas kartu su daug naujų programų pridėtinę išilgai linijos. Kadangi "Apple" išpuolių "Microsoft" pasakė, kad jų OS ateina su ne "fun" programas - žiūrėti paveikslėlius, todėl Movies - galite būti tikri, kad Vista bus įtraukti kuo daugiau iš jų.
Old Spalis 19, 2006, 21:43
Narys

Microsoft verčia žaidėjai pirkti Vista neduoda iš Windows XP 10 Direct. Jie nori padaryti tik Vista "programinės įrangos per daug, kad mes turime poreikį atnaujinti.
Old Spalis 20, 2006, 02:52
Narys

Kiek jums skaitytis Vista eina į sąnaudas? Aš skaitytis jis eina į sąnaudas bomba, nes tai nauja veiklos programa plius jie yra atnaujinti "viską" už jį.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Vista Kroviniai, Pavaros paleidimas Pradėti Kraunasi Tada Compuer reboot caselles206 Windows "operacinės sistemos 2 17 vasaris 2009 11:28
"Microsoft" programų - "Windows Installer" pranešimas pasirodys ir prašo CD? timmmmay BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 17 vasaris 2009 08:41
Microsoft Office 2000 ir Vista Brierly Office Suites & Applications 2 Lapkritis 22, 2008 07:37
Ar galiu naudoti senus XP, Microsoft Word versiją į savo PC Vista bluevin123 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 6 Balandis 10, 2008 15:53
Microsoft palieka ant Vista philthomas Windows "operacinės sistemos 2 8 balandis 2008 16:09
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.