![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Patrząc na temat Słyszałem, że nie ma dla mnie nowe programy firmy Microsoft dla nowych Vista np. Windows Media Player 11. Czy wszystkie programy będą nowe i zaktualizowane Vista? Również Microsoft Office 2007 jest przeznaczone dla Vista? Użyłem programu Microsoft Office 2007, a patrząc na zrzuty ekranu z Vista, wygląda na to, że podobny wygląd. |
|
| |||
| |||
| I'm uruchomione Vista w wersji Beta, a ja naprawdę nie cierpieć nowej wersji programu Windows Media Player. Spędziłem wieku ustawienie go z powrotem do "klasyk" dla wszystkich opcji - nowa wersja jest zbyt bałagan i Trys naciskać zbyt wiele od ciebie. Istnieją inne rzeczy, które uległy zmianie w Vista - istnieje szereg zmian do gier, a nawet rzeczy, takie jak farby miało niewielkie szczotki przejęcia z rzeczy, które są przewożone w okolice trochę. Ja nie próbowałem jeszcze pakietu Office 2007 - w czasie I mogą być jedno, aby go pobrać one zaczął ładowania go. Wydaje mi się większość zmian są kosmetyczne. Rzeczy są szybsze i bardziej stabilne chociaż:) |
|
| |||
| |||
| I jestem całkiem pewny, że cały Microsoft Office będzie aktualizowany do uwolnienia Vista. Microsoft będzie korzystać z możliwości podejmowania somemore dolców:? IE będzie również aktualizacja wraz z wielu nowych programów dodanej wzdłuż linii. Ze względu na ataki Apple Microsoft twierdząc, że ich system operacyjny jest wyposażony w żadne "zabawy" programów - oglądanie zdjęć, tworzenia filmów - możesz być pewny, że Vista będzie zawierać więcej osób. |
|
| |||
| |||
| Microsoft zmusza graczy do kupowania Vista nie zbliżamy się Direct 10 dla systemu Windows XP. Oni chcą tylko Vista oprogramowania zbyt tak, że będziemy mieć potrzebę aktualizacji. |
|
| |||
| |||
| Ile Pan liczyć Vista będzie kosztować? I liczyć się będzie koszt bombą bo to nowe oprogramowania oraz ich aktualizacji "wszystko dla niego. |
![]() |
|
| Zakładki |