mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > General Chat Software

Register

Programe Microsoft & noi Vista

Reply

Thread Tools
Old 2 octombrie 2006, 14:08
Grupul de stat

Privind despre Am auzit că acolo se întâmplă cu mine noi programe Microsoft pentru noul Vista de exemplu, Windows Media Player 11.

Sunt toate programele noi va fi si actualizat la data de Vista? De asemenea, este Microsoft Office 2007 a insemnat pentru Vista pentru a? Am folosit Microsoft Office 2007 şi se uită la ecran de Vista se pare ca un similare uite.
Old 17 octombrie 2006, 14:26
Grupul de stat

Sunt rularea Vista Beta, si am foarte, foarte detesta noua versiune de Windows Media Player. Mi-am petrecut vârstele setare înapoi la "clasic" pentru toate opţiunile - noua versiune este mult prea cluttered şi trys pentru a împinge prea mult pe tine.

Există şi alte lucruri care s-au schimbat în Vista - există o serie de modificări la jocuri, si chiar si chestii de genul vopsea a avut un minor într-o perie cu lucruri fiind mutat în jur de un pic.

Nu am încercat încă Office 2007 - de timp am putut fi deranjat să-l descărcaţi au inceput de taxare pentru el.

Mi se pare cea mai mare parte a modificări cosmetice. Lucrurile sunt mai rapid şi mai stabil, deşi:)
Old 18 octombrie 2006, 14:34
Grupul de stat

Sunt destul de sigur că toată Microsoft Office va fi actualizat pentru eliberarea Vista. Microsoft se va folosi de ocazie pentru a face somemore de dolari:?

IE va fi, de asemenea, actualizate, împreună cu mai multe programe noi adaugă-a lungul liniei. Pentru că de la Apple a atacurilor lor Microsoft a spune că nu vine cu sistem de operare "distracţie" programe - vizualizarea imaginilor, a face filme - puteţi fi siguri că Vista va include mai multe dintre acestea.
Old 19 octombrie 2006, 21:43
Grupul de stat

Microsoft este forţând joc pentru a cumpara Vista, nu aduc în Direct 10 pentru Windows XP. Ei vor dori să fac prea Vista doar software-ul, astfel încât vom avea nevoie pentru a face upgrade.
Old 20 octombrie 2006, 02:52
Grupul de stat

Cât de mult vrei sa Recunosc Vista va costa? Recunosc, este mergi la a costa o bombă pentru că este un nou software de operare plus sunt actualizarea "totul" pentru el.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.