мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Мицрософт програми и нова Виста

Reply

Тхреад Тоолс
Old 2. октобар 2006, 14:08
Мембер Гроуп

Default Мицрософт програми и нова Виста

Тражите о Чуо сам да се дешава да ми нови Мицрософт програми за нови Виста нпр. Уиндоус Медиа Плаыер 11.

Јесу ли сви програми ће бити нови и ажурирани на Видик? Такође је Мицрософт Оффице 2007 за видик то значило? Имам користи Мицрософт Оффице 2007 и хандсоме код заслон метак од Видик изгледа да је сличан формат.
Old 17. октобар 2006, 14:26
Мембер Гроуп

Ја сам трчање Видик Бета и ја стварно, стварно мржња нову верзију програма Уиндоус Медиа Плаыер. Провела сам доби постављање га назад 'цлассиц' за све опције - нова верзија је далеко превише претрпани и трыс гурнути превише на вас.

Постоје и друге ствари које су се промениле у Виста - постоје бројне промене у играма, па чак и ствари као што је боја је имала мање-Четка са ствари се преселио око залогај.

Нисам покушао Оффице 2007 ипак - уз пут сам могао бити смета да скинути су почели теретити за то.

Чини ми се највише од свега су промене козметичке. Ствари су бржи и стабилнији ипак:)
Old 18. октобар 2006, 14:34
Мембер Гроуп

Им 'згодан сигуран да је цео Мицрософт Оффице ће бити ажуриран за ослобађање Виста. Мицрософт ће искористити прилику да се крупна сачма сомеморе:?

ИЕ ће такође бити ажуриран уз много нових програма додато дуж линије. Због напада на Аппле-а рекавши да је њихова Мицрософт ОС долази без "забава" програми - гледање слика, израда филмова - можете бити сигурни да Виста ће укључивати више од њих.
Old 19. октобар 2006, 21:43
Мембер Гроуп

Мицрософт је форсирању играчима да купују Виста не изношење Дирецт 10 за Уиндоус КСП. Они воља оскудица да изврши Видик једини софтвер превише, тако да ћемо имати потребе за надоградњу.
Old 20. октобар 2006, 02:52
Мембер Гроуп

Колико рачунати Виста иде на трошак? ЈА рачунати она иде на трошак бомбу јер је нови оперативни софтвер плус су модернизација 'све' за то.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Виста оптерећења, у Стартуп Програмс Старт Лоадинг Затим поново подизање система Цомпуер цаселлес206 Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 17 фебруар 2009 11:28
Мицрософтов програм - Уиндоус Инсталлер Порука попс горе и пита за ЦД? тиммммаы Уопштено Софтуаре Цхат 2 17 фебруар 2009 08:41
Мицрософт Оффице 2000 и Видик Бриерлы Оффице & Апплицатионс 2 22 новембар 2008 07:37
Могу ли користити стару верзију КСП Мицрософт Уорд на мој Видик ПЦ блуевин123 Уопштено Софтуаре Цхат 6 10 април 2008 15:53
Даје се на Мицрософт Виста пхилтхомас Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 8 април 2008 16:09
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц