![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Тражите о Чуо сам да се дешава да ми нови Мицрософт програми за нови Виста нпр. Уиндоус Медиа Плаыер 11. Јесу ли сви програми ће бити нови и ажурирани на Видик? Такође је Мицрософт Оффице 2007 за видик то значило? Имам користи Мицрософт Оффице 2007 и хандсоме код заслон метак од Видик изгледа да је сличан формат. |
|
| |||
| |||
| Ја сам трчање Видик Бета и ја стварно, стварно мржња нову верзију програма Уиндоус Медиа Плаыер. Провела сам доби постављање га назад 'цлассиц' за све опције - нова верзија је далеко превише претрпани и трыс гурнути превише на вас. Постоје и друге ствари које су се промениле у Виста - постоје бројне промене у играма, па чак и ствари као што је боја је имала мање-Четка са ствари се преселио око залогај. Нисам покушао Оффице 2007 ипак - уз пут сам могао бити смета да скинути су почели теретити за то. Чини ми се највише од свега су промене козметичке. Ствари су бржи и стабилнији ипак:) |
|
| |||
| |||
| Им 'згодан сигуран да је цео Мицрософт Оффице ће бити ажуриран за ослобађање Виста. Мицрософт ће искористити прилику да се крупна сачма сомеморе:? ИЕ ће такође бити ажуриран уз много нових програма додато дуж линије. Због напада на Аппле-а рекавши да је њихова Мицрософт ОС долази без "забава" програми - гледање слика, израда филмова - можете бити сигурни да Виста ће укључивати више од њих. |
|
| |||
| |||
| Мицрософт је форсирању играчима да купују Виста не изношење Дирецт 10 за Уиндоус КСП. Они воља оскудица да изврши Видик једини софтвер превише, тако да ћемо имати потребе за надоградњу. |
|
| |||
| |||
| Колико рачунати Виста иде на трошак? ЈА рачунати она иде на трошак бомбу јер је нови оперативни софтвер плус су модернизација 'све' за то. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Виста оптерећења, у Стартуп Програмс Старт Лоадинг Затим поново подизање система Цомпуер | цаселлес206 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 17 фебруар 2009 11:28 |
| Мицрософтов програм - Уиндоус Инсталлер Порука попс горе и пита за ЦД? | тиммммаы | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 17 фебруар 2009 08:41 |
| Мицрософт Оффице 2000 и Видик | Бриерлы | Оффице & Апплицатионс | 2 | 22 новембар 2008 07:37 |
| Могу ли користити стару верзију КСП Мицрософт Уорд на мој Видик ПЦ | блуевин123 | Уопштено Софтуаре Цхат | 6 | 10 април 2008 15:53 |
| Даје се на Мицрософт Виста | пхилтхомас | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 8 април 2008 16:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |