![]() |
|
| |||
| |||
| Hakkında ben bu yaz için yeni Microsoft programları gidiyor duydunuz bakış yeni Vista örneğin Windows Media Player 11. Tüm programlar için yeni ve Vista'nın Güncelleme mı? Ayrıca Microsoft Office 2007 için uzak manzara için anlamı nedir? Microsoft Office 2007 ve Vista'nın bir benzer benziyor ekran görüntüleri bakarak kullandık. |
|
| |||
| |||
| Ben Vista Beta kullanıyorum ve gerçekten Windows Media Player, yeni sürümü iğrenmek. Ben tüm seçenekler için klasik - Yeni sürüm çok darmadağın ve trys çok üzerinde baskı için 'geri ayar yaş geçirdi. Bu Vista'da değişti başka şeyler - Bu oyunlar değişiklikleri vardır ve boya gibi küçük bir fırça oldu bile şeyler üstüne şeyleri biraz etrafında hareket edilmektedir. Henüz Office 2007 hiç denemedim - Sanırım bunun için şarj başlamıştı onu indirmek için rahatsız olabilir zaman zaman. Bana değişiklikleri çoğu gibi kozmetik bulunmaktadır. İşler daha hızlı ve daha kararlı olsa:) |
|
| |||
| |||
| Ben güzel olan tüm Microsoft Office Vista'nın sürüm için güncellenmiş olacaktır eminim. Microsoft, fırsat somemore dolar yapmak için kullanmaya devam etmektedir:? IE de birçok yeni programları çizgiye eklenen boyunca güncellenir. Microsoft'un Apple'ın saldırıları nedeniyle kendi OS hayır "eğlence" programları ile birlikte gelir - fotoğraf görüntüleme, film yapma söyleyerek - bu Vista'nın bu daha fazla yer alacak emin olabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Microsoft, oyun Doğrudan 10 Windows XP için getirmeyen tarafından Vista'yı satın almak zorunda olduğunu. Onlar da böylece ihtiyaç yükseltmek gerekir Vista yazılım yapmak isteyeceksiniz. |
|
| |||
| |||
| Ne kadar Vista'nın maliyet gidiyor saymak mı? Ben, çünkü yeni bir işletim yazılımın artı onlar 'için her şeyi güncelliyoruz bir bomba maliyet gidiyor saymak. |
![]() |
|
| Bookmarks |