![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já jsem se vysvětlit, co se stalo -- Nedávno jsem koupil nový notebook, který měl 'Microsoft Windows XP Media Centre vydání 2005' nainstalován na to. Sledoval jsem návod pro zálohování operačního systému zapouzdřit jsem potřeboval, aby jej znovu. Tato pracoval. Vzhledem k tomu, že pevný disk byl rozdělen do dvou oblastí, 50 GB, jsem přeinstalovat 'Microsoft Windows XP Media Centre vydání 2005' nebo se snažil ... jedním z DVD stala chybná a nemůžu přeinstalovat 'Microsoft Windows XP Media Centre vydání 2005'. Mám plnou Product Key, tak jsem se snaží vyhledat buď trial verze, nebo pokud má někdo kopii 'Microsoft Windows XP Media Centre vydání 2005', pouze software, může po mě? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je velmi možné, Microsoft vám pošleme CD za cenu poskytování můžete dodat platný CD-Key.
| |||
| |||
| Pokud tak neučiní, pokud chcete, mediální centra pak použít tento http://www.team-mediaportal.com/ Je to to, co používám a je to zdarma a dobře podporován. Je to velice pěkné za něco, co je zdarma. Gary |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Instalace Windows XP Media Center v Shuttle D10 | tjrundy | Operační systémy Windows | 1 | 2 listopadu 2009 11:22 |
| Elonex XP Media Center Edition 2005 Chybějící soubory - Corrupt | hauntedsox | Operační systémy Windows | 2 | 30. června 2009 13:30 |
| Instalace Windows XP Media Center Editon 2005 Chyba! | PCHardDrive | Operační systémy Windows | 26 | 13. srpen 2008 16:34 |
| Co potřebuji pro Windows Media Centre? | tomthedrummer1992 | Operační systémy Windows | 1 | 23. června 2008 12:02 |
| Windows Media Centre | markwesty12 | Operační systémy Windows | 2 | 1. února 2008 21:11 |
| Thread Nástroje | |
| |