μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

"Microsoft Windows XP Media κέντρο έκδοση 2005»

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18 Νοέμβρη 2006, 11:34
Νέο Μέλος Ομάδα

Default "Microsoft Windows XP Media κέντρο έκδοση 2005»

Γεια σου, είμαι για να εξηγήσουν Τι συνέβη --

Πρόσφατα αγόρασα ένα νέο laptop το οποίο είχε "Microsoft Windows XP Media κέντρο έκδοση 2005" εγκατασταθεί σε αυτό. Ακολούθησα τις οδηγίες για να το αντίγραφο ασφαλείας του λειτουργικού συστήματος εγκλείω σε θήκη που χρειαζόμουν για την ανοικοδόμησή του. Αυτό λειτούργησε. Όπως και ο σκληρός δίσκος είχε χωριστεί σε δύο τμήματα 50gb, I επανεγκατασταθούν "Microsoft Windows XP Media κέντρο έκδοση 2005» ή προσπάθησε να ... ένα από τα DVD του έχει γίνει ελαττωματική και δεν μπορώ να επανεγκαταστήσετε "Microsoft Windows XP Media κέντρο έκδοση 2005». Έχω και εγώ την πλήρη κλειδί προϊόντος, οπότε είμαι προσπαθώντας να εντοπίσει είτε μια δοκιμαστική έκδοση ή αν κάποιος έχει ένα αντίγραφο του "Microsoft Windows XP Media κέντρο έκδοση 2005» το λογισμικό μόνο, μπορούν μετά μένα;
Old 19 Νοεμβρίου, 2006, 08:52
Διαχειριστής Ομάδα

Είναι πολύ πιθανό η Microsoft θα σας στείλουμε ένα CD για το κόστος που μπορείτε να τους προμηθεύει έγκυρο CD-Key.

Δεν το έχω δοκιμάσει πριν, αλλά αν ήμουν στη θέση σου θα ήθελα να τις στείλετε ένα γρήγορο μήνυμα.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 Νοεμβρίου 2006, 06:44
Μέλος Ομάδα

Διαφορετικά, αν θέλετε ένα media centre στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν αυτά http://www.team-mediaportal.com/

Είναι αυτό που εγώ και η χρήση είναι δωρεάν και υποστηρίζεται καλά. Είναι πολύ όμορφο για κάτι που είναι δωρεάν.

Gary
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Εγκατάσταση των Windows XP Media Centre σε Shuttle D10 tjrundy Λειτουργικά συστήματα Windows 1 2 Νοεμβρίου, 2009 11:22
Elonex XP Media Center Edition 2005 Λείπουν αρχεία - διεφθαρένες hauntedsox Λειτουργικά συστήματα Windows 2 30 Ιουν 2009 13:30
Εγκατάσταση των Windows XP Media Center Editon 2005 Σφάλμα! PCHardDrive Λειτουργικά συστήματα Windows 26 13 Αυγ 2008 16:34
Τι χρειάζομαι για το Windows Media Centre? tomthedrummer1992 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 23 Ιουν 2008 12:02
Windows Media Centre markwesty12 Λειτουργικά συστήματα Windows 2 1 Φεβ 2008 21:11
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.