![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, είμαι για να εξηγήσουν Τι συνέβη -- Πρόσφατα αγόρασα ένα νέο laptop το οποίο είχε "Microsoft Windows XP Media κέντρο έκδοση 2005" εγκατασταθεί σε αυτό. Ακολούθησα τις οδηγίες για να το αντίγραφο ασφαλείας του λειτουργικού συστήματος εγκλείω σε θήκη που χρειαζόμουν για την ανοικοδόμησή του. Αυτό λειτούργησε. Όπως και ο σκληρός δίσκος είχε χωριστεί σε δύο τμήματα 50gb, I επανεγκατασταθούν "Microsoft Windows XP Media κέντρο έκδοση 2005» ή προσπάθησε να ... ένα από τα DVD του έχει γίνει ελαττωματική και δεν μπορώ να επανεγκαταστήσετε "Microsoft Windows XP Media κέντρο έκδοση 2005». Έχω και εγώ την πλήρη κλειδί προϊόντος, οπότε είμαι προσπαθώντας να εντοπίσει είτε μια δοκιμαστική έκδοση ή αν κάποιος έχει ένα αντίγραφο του "Microsoft Windows XP Media κέντρο έκδοση 2005» το λογισμικό μόνο, μπορούν μετά μένα; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι πολύ πιθανό η Microsoft θα σας στείλουμε ένα CD για το κόστος που μπορείτε να τους προμηθεύει έγκυρο CD-Key.
| |||
| |||
| Διαφορετικά, αν θέλετε ένα media centre στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν αυτά http://www.team-mediaportal.com/ Είναι αυτό που εγώ και η χρήση είναι δωρεάν και υποστηρίζεται καλά. Είναι πολύ όμορφο για κάτι που είναι δωρεάν. Gary |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εγκατάσταση των Windows XP Media Centre σε Shuttle D10 | tjrundy | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 2 Νοεμβρίου, 2009 11:22 |
| Elonex XP Media Center Edition 2005 Λείπουν αρχεία - διεφθαρένες | hauntedsox | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 30 Ιουν 2009 13:30 |
| Εγκατάσταση των Windows XP Media Center Editon 2005 Σφάλμα! | PCHardDrive | Λειτουργικά συστήματα Windows | 26 | 13 Αυγ 2008 16:34 |
| Τι χρειάζομαι για το Windows Media Centre? | tomthedrummer1992 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 23 Ιουν 2008 12:02 |
| Windows Media Centre | markwesty12 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 1 Φεβ 2008 21:11 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |