![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, idem da objasni što se dogodilo -- Nedavno sam kupio novi laptop koji je imao "Microsoft Windows XP Media centar izdanje 2005 'instaliran na njemu. Slijedio sam upute za rezervnu operacijski sustav obložiti mi je potrebno za obnoviti ga. To je radio. Kao što je hard disk je podijeljen u dva 50gb particija, ja reinstalled "Microsoft Windows XP Media centar izdanje 2005 'ili pokušali ... jedan od DVD-a postala je pogrešan i ne mogu ponovo instalirati "Microsoft Windows XP Media centar izdanje 2005. JA dont imati kompletan proizvod ključ, pa sam pokušavajući locirati bilo probnu verziju ili ako netko ima primjerak "Microsoft Windows XP Media centar izdanje 2005 'softver samo, oni mogu postavljati me? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vrlo je moguće Microsoft će vam poslati CD troškova za pružanje možete ih dostaviti valjana CD-Key.
| |||
| |||
| Ako to nije slućaj ako želite medijski centar tada koristiti ovu http://www.team-mediaportal.com/ To je ono što sam koristiti i to je besplatno i dobro podržan. To je jako jako dobra za nešto što je besplatno. Gary |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Instaliranje Windows XP Media Centre u Shuttle D10 | tjrundy | Windows Operating Systems | 1 | 2. studeni 2009 11:22 |
| Elonex XP Media Center Edition 2005 Missing Files - izopačavati | hauntedsox | Windows Operating Systems | 2 | 30. lipnja 2009 13:30 |
| Instaliranje Windows XP Media Center Editon 2005 Pogreška! | PCHardDrive | Windows Operating Systems | 26 | 13. kolovoz 2008 16:34 |
| Što mi treba za Windows Media Centar? | tomthedrummer1992 | Windows Operating Systems | 1 | 23. lipnja 2008 12:02 |
| Windows Media centar | markwesty12 | Windows Operating Systems | 2 | 1. veljača 2008 21:11 |
| Thread Tools | |
| |