![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, én megyek elmagyarázni mi történt -- Nemrég vettem egy új laptopot, amely "Microsoft Windows XP Media központ kiadás 2005-ben" telepítve van. Követtem az utasításokat, hogy az operációs rendszer biztonsági mentés beládáz én kellett újjáépíteni azt. Ez működött. Mint azt a merevlemezt, volt két 50gb partíciót, azt újra 'Microsoft Windows XP Media központ kiadás, 2005 ", illetve próbáltam ... az egyik a DVD vált a hibás és nem tudom újratelepíteni "Microsoft Windows XP Media központ kiadás, 2005. Van egy kulcs, hogy próbálom megkeresni, vagy a Trial verzió, vagy ha valaki egy-egy példányát a "Microsoft Windows XP Media központ kiadás 2005-ben" csak a szoftver, akkor el tudja küldeni nekem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez nagyon esetleges Microsoft küldünk egy CD-t a költségek is, hogy azok egy érvényes CD-kulcs.
| |||
| |||
| Ennek hiányában, hogy ha egy média központot, akkor használd ezt a http://www.team-mediaportal.com/ Ez az, amit használok, és ez ingyenes, és jól támogatott. Ez nagyon szép az, amit szabad. Gary |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A Windows XP Media Center-ben Shuttle D10 | tjrundy | A Windows operációs rendszerek | 1 | November 2, 2009 11:22 |
| Elonex XP Media Center Edition 2005 Missing Files - Corrupt | hauntedsox | A Windows operációs rendszerek | 2 | 30. június 2009 13:30 |
| Windows XP Media Center Editon 2005 Hiba! | PCHardDrive | A Windows operációs rendszerek | 26 | 13. augusztus 2008 16:34 |
| Mire van szükség a Windows Media központ? | tomthedrummer1992 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 23. június 2008 12:02 |
| Windows média központ | markwesty12 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 1. február 2008 21:11 |
| Téma eszközök | |
| |