![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי, אני הולך להסביר מה קרה -- אני לאחרונה קניתי מחשב נייד חדש שהיה 'Microsoft Windows XP Media Centre Edition 2005' מותקנת עליו. עקבתי ההוראות גיבוי מערכת ההפעלה incase הייתי צריכה את זה כדי לבנות מחדש. זה עובד. כמו כונן קשיח היה לשתי מחיצות 50gb, אני מחדש 'של Microsoft Windows XP Media Centre Edition 2005' או ניסה ... אחד של ה-DVD של הפכה פגום ואני לא יכול להתקין מחדש את 'Microsoft Windows XP Media Centre Edition 2005'. יש לי מלא מפתח המוצר, לכן אני מנסה לאתר או גירסת ניסיון או אם למישהו יש עותק של 'Microsoft Windows XP Media Centre Edition 2005 התוכנה בלבד, הם יכולים לכתוב לי? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה מאוד אפשרי מיקרוסופט ישלח לך תקליטור של עלות אספקת תוכל לספק להם חוקי CD-Key.
| |||
| |||
| אי שאם אתה רוצה להשתמש אז מרכז מדיה זה http://www.team-mediaportal.com/ זה מה שאני משתמש וזה בחינם, גם תמיכה. זה מאוד מאוד נחמד עבור משהו כי הוא חינם. גארי |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| התקנת Windows XP Media Centre מעבורת ב D10 | tjrundy | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 2 נובמבר 2009 11:22 |
| Elonex XP Media Center Edition 2005 קבצים חסרים - Corrupt | hauntedsox | מערכות ההפעלה Windows | 2 | עד ה -30 בחודש יוני 2009 13:30 |
| התקנת Windows XP Media Center Editon שגיאה 2005! | PCHardDrive | מערכות ההפעלה Windows | 26 | 13 אוגוסט 2008 16:34 |
| מה אני צריך לעשות עבור Windows Media המרכז? | tomthedrummer1992 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 23 יוני 2008 12:02 |
| Windows Media Centre | markwesty12 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | ב -1 פברואר 2008 21:11 |
| שרשרת כלים | |
| |