![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, I'm going to paaiškinti Kas nutiko -- Aš neseniai nusipirkau naują nešiojamąjį kompiuterį kuris turėjo "Microsoft Windows XP Media Centre leidimas 2005 m." įdiegta į jį. Aš važiuotų nurodymus atsarginę operacinę sistemą uždengti man reikia atstatyti ją. Tai dirbo. Kaip kietojo disko buvo padalintas į du skirsnius 50GB, aš iš naujo įdiegti "Microsoft Windows XP Media Centre leidimas 2005 m." ar bandė ... viena DVD tampa klaidingas, ir aš negaliu įdiegti "Microsoft Windows XP Media Centre leidimas 2005 m.". Aš turiu visą produkto raktas, taigi aš bandau surasti arba bandomoji versija arba jei kas nors iš "Microsoft Windows XP Media kopiją centro leidimas 2005" programinės įrangos, jų gali rašyti man? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai labai įmanoma Microsoft "atsiųs jums sąnaudų suteikti jums gali suteikti joms svarbių CD-Key CD.
| |||
| |||
| Priešingu atveju, jei norite, žiniasklaidos centras, tada naudokite šį http://www.team-mediaportal.com/ Tai, ką aš naudoju ir ji nemokama ir gerai palaikomi. Tai labai labai malonu, kad kažkas yra nemokama. Gary |