![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj, ja som sa vysvetliť, čo sa stalo --
Nedávno som kúpil nový notebook, ktorý mal 'Microsoft Windows XP Media Centre vydanie 2005' nainštalovaný na to. Sledoval som návod pre zálohovanie operačného systému zapouzdřit som potreboval, aby ho znovu. Táto pracoval. Vzhľadom k tomu, že pevný disk bol rozdelený do dvoch oblastí, 50 GB, jsem přeinstalovat 'Microsoft Windows XP Media Centre vydanie 2005' alebo sa snažil ... jedným z DVD stala chybná a nemůžu přeinstalovat 'Microsoft Windows XP Media Centre vydanie 2005'. Mám plnú Product Key, tak som sa snaží hľadať buď trial verzie, alebo ak má niekto kópiu 'Microsoft Windows XP Media Centre vydanie 2005', len softvér, môže po mě? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Je veľmi možné, Microsoft vám pošleme CD za cenu poskytovanie môžete dodať platný CD-Key.
|
|||
|
|||
|
Ak tak neurobí, ak chcete, mediálne centrá potom použiť tento http://www.team-mediaportal.com/
Je to to, čo používam a je to zadarmo a dobre podporovaný. Je to veľmi pekné za niečo, čo je zadarmo. Gary |