![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав, идем да објасни шта се догодило -- Недавно сам купио нови лаптоп који је имао "Мицрософт Уиндоус КСП Медиа центар издање 2005 'инсталиран на њему. Следио сам упутства за резервну оперативни систем обложити ми је потребно за обновити га. То је радио. Као што је хард диск је подељен у два 50гб партиција, ја реинсталлед "Мицрософт Уиндоус КСП Медиа центар издање 2005 'или покушали ... један од ДВД-а постала је погрешан и не могу поново инсталирати "Мицрософт Уиндоус КСП Медиа центар издање 2005. ЈА донт имати комплетан производ кључ, па сам покушавајући лоцирамо било пробну верзију или ако неко има примјерак "Мицрософт Уиндоус КСП Медиа центар издање 2005 'софтвер само, они могу да поставља ме? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Врло је могуће Мицрософт ће вам послати ЦД трошкова за пружање можете их доставити важећа ЦД-Кеы.
| |||
| |||
| Ако то није слућај ако желите медијски центар тада користити ову хттп://ууу.теам-медиапортал.цом/ То је оно што сам да користи и то је бесплатно и добро подржан. То је јако јако добра за нешто што је бесплатно. Гары |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Инсталирање оперативног система Уиндоус КСП Медија центру у шатл Д10 | тјрунды | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 2. новембар 2009 11:22 |
| Елонекс КСП Медиа Центер Едитион 2005 Миссинг Филес - изопачавати | хаунтедсокс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 30. јуна 2009 13:30 |
| Инсталирање Уиндоус КСП Медиа Центер Едитон 2005 Грешка! | ПЦХардДриве | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 26 | 13 аугуст 2008 16:34 |
| Шта ми треба за Уиндоус Медиа Центар? | томтхедруммер1992 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 23. јуна 2008 12:02 |
| Уиндоус Медиа центар | маркуесты12 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 1 фебруар 2008 21:11 |
| Тхреад Тоолс | |
| |