![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я збираюся пояснити Whats сталося -- Нещодавно я купив новий ноутбук який "Microsoft Windows XP Media Centre Edition 2005 'встановлено. Я слідував інструкціям для резервного копіювання операційної системи Incase Мені потрібно, щоб відновити її. Це працювало. Як жорсткий диск був розбитий на два розділи 50gb, я перевстановити "Microsoft Windows XP Media Centre Edition 2005" або намагався ... одна з DVD стала несправна і я не можу перевстановити "Microsoft Windows XP Media Centre Edition 2005. У мене є повне ключ продукту, так що я намагаюся знайти або пробну версію, або якщо хтось є копія "Microsoft Windows XP Media Centre Edition 2005 'програмне забезпечення лише вони можуть мене посада? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дуже можливо, Microsoft надішлемо Вам компакт-диск для забезпечення вартості можна постачати їх дійсним CD-Key.
| |||
| |||
| В іншому випадку, якщо ви хочете Медіа-Центр потім використовувати цю http://www.team-mediaportal.com/ Це те, що я використовую, це і безкоштовно і добре підтримуються. Це дуже-дуже приємно за те, що є безкоштовною. Gary |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Установка Windows XP Media центр човникової D10 | tjrundy | Операційні системи Windows | 1 | 2 листопада 2009 11:22 |
| Elonex XP Media Center Edition 2005 Missing Files - Корумповані | hauntedsox | Операційні системи Windows | 2 | 30 червня 2009 13:30 |
| Установка Windows XP Media Center Editon 2005 Помилка! | PCHardDrive | Операційні системи Windows | 26 | 13 серпня 2008 16:34 |
| Що мені потрібно для Windows Media Centre? | tomthedrummer1992 | Операційні системи Windows | 1 | 23 червня 2008 12:02 |
| Windows Media Centre | markwesty12 | Операційні системи Windows | 2 | 1 лютого 2008 21:11 |
| Різьба Інструменти | |
| |