по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Подвижни Фонов XP

Reply

Нишка Инструменти
Old 8ми май 2008 г., 10:57
Член Група

Default Подвижни Фонов XP

Здравейте Някой знае ли как да се движат фона на работния плот. благодарности
Old 8ми май 2008 г., 11:17
Модератор Група

Има много анимирани десктоп файлове за изтегляне, проблемът е, че те често са опаковани с всичко от шпионски софтуер на вируса и троянски. Моят съвет е да стоят настрана от тях.

Ако все пак намерите тази, която може да иска да провери това много добре. Пусни файла чрез www.virustotal.com Преди да го инсталирате.

Old 8 май 2008, 11:30
Номер на групата

Съгласен съм, аз похарчени за един ден гледам те имали вирус или са прекалено тежки за паметта и направи бр много бавно .. все пак го направих нещо направи един часа моите собствени и открих, че моята грешка. Направих GIF картина-движещи
я като моя фон и то работи. Аз не уебсайт, който ще пусна и една за свободно, но не съм сигурен дали съм alowed да публикувате го тук

Моята система: P * L * A * Z * M * A

Процесор (и):
2.34GHZ овърклокнат! Athlon64 3000 +
Дънната платка:
Asus
RAM памет:
1,50 концерт DDR
Графична карта (и):
256MB PCI G-Force
Звукова карта:
Sound Blaster HD 5.1
Hard Drive (и):
1-80GB 1-120GB Western цифрови на
Оптично устройство (а):
на Pioneer DVD-RW
Дело / PSU:
обичай случай & 650 вата PSU
Охлаждане:
DIY въздушно охлаждане радиатор
Мрежа / Интернет:
девствена 50Mbps
Монитор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операционна система (и):
Window's 7 Ultimate
Old 8ми май 2008 г., 11:38
Модератор Група

Уеб-сайтове са ОК, стига те да не подкрепят WAREZ тип файлове за изтегляне.

Old 8ми май 2008 г., 12:03
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от pete21 View Post
Съгласен съм, аз похарчени за един ден гледам те имали вирус или са прекалено тежки за паметта и направи бр много бавно .. все пак го направих нещо направи един часа моите собствени и открих, че моята грешка. Направих GIF картина-движещи
я като моя фон и то работи. Аз не уебсайт, който ще пусна и една за свободно, но не съм сигурен дали съм alowed да публикувате го тук
Имате ли интернет страницата на адрес
Old 8ми май 2008 г., 13:59
Номер на групата

Създаване на уеб страница се движат на вашия компютър след това да го настроите като цял екран работния обект.

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Фонов цвят в Dreamweaver 8 ashish3 Уеб дизайн, Хостинг & SEO 0 7 юни 2009 15:35
Бързо Подвижни игри подобрява уменията за бавно движещи игри! NeuroDrive PC & конзолата Gaming 1 4 февруари 2009 04:19
Iexplore работи във фонов режим xbaliff Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 27 12 Юни 2008 18:12
Background календар Сигнал captaincaveman Общи Софтуер Чат 1 18 ноември 2007 10:02
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc